Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor lesz már pozitív az ovu...

Mikor lesz már pozitív az ovu tesztem?

Figyelt kérdés

egy kis segítséget kérnék ez az első hónapom és nem értem miért nem pozitív még? már a 19-dik napon vagyok és átlag 31 naposak a menzeszeim.

[link]

[link]

2014. júl. 12. 21:53
 1/4 anonim ***** válasza:
milyen sorrendben vannak? a legfelső a legelső, vagy a legutolsó?
2014. júl. 12. 22:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem elég érzékeny a teszt, de az is lehet, hogy ez pont egy olyan hónap, amiben nincs ovulációd. Egészséges nőknél is előfordulhat ilyen.
2014. júl. 12. 22:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezek full negatívak valóban.

Arra figyelj, hogy ovu tesztek kb 4-kor csinálj délután és előtte már órákkal ne igyál, mert az hígitja a pisid és úgy sosem lesz poztitív.

2014. júl. 13. 07:23
 4/4 A kérdező kommentje:
lentről felfelé a legfelső volt a tegnapi. 3 és 4 között szoktam csinálni. hát akkor lehet ezért nem sikerül mert nincs peteérésem. Köszönöm a válaszokat.
2014. júl. 13. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!