Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Túlfilozofálom a dolgot,...

Túlfilozofálom a dolgot, vélemény?

Figyelt kérdés
Együttlét után minimum 23 napra csináltam reggeli vizeletből egy Benu 10-es érzékenységű terhességi tesztet, negatív lett. A 23 nap lehet hogy 28, mivel még kifejezetten nem terveztük, nem emlékszem pontosan, kb. középidőben voltunk együtt, megszakításosan. Amikor meg kellett volna jönnie, kb. 7 nappal az együttlét után, egy 6 napos maszatolást produkáltam, majd 3 napi élénkpiros vérzést, erős hasgörcsökkel, talán erősebb is volt mint általában. Ma voltam dokinál, eredetileg mezei rákszűrésen, de említettem a barnázást meg a negatív tesztet, azt mondta a teszt korai volt, és valószínűleg jövő hónapban nem fog megjönni, majd jöjjek vissza, de még hüvelyi ultrahanggal se vizsgált. Először voltam ennél a dokinál, de ez nekem így nagyon leegyszerűsített, az élénkpiros vérzés meg nem tudom lehet-e kizáró ok, nem mondott rá semmit. Menzesz előtti héten egyébként baromi stresszes voltam, sokat sírtam. Amióta elmúlt, időnként a jobb és a bal oldali petefészkemben is érzek enyhe szurkálást, és olyan "meg fog jönni" érzést, nagyon gyengén görcsölök is, naponta többször, és mintha a szagokat jobban érezném. Van amiből azt gondolom hogy terhes vagyok,van amiből nem...áááá! Szerintetek? :D Jövőhét végére várom a következő menzeszt, jövőhéten még tesztelek is.
2014. júl. 11. 16:50
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szimplán túlmisztifikálod a helyzetet. Késett a menzeszed, hiszen mint írtad volt, meg élénkpiros meg görcs meg minden. Innentől kezdve nem értettem a kérdésed. Szinte biztos, hogy nem vagy terhes. A szagokat, ha bárki elkezdené magát ezen stresszelni, még az is erősebben érezné.
2014. júl. 11. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!