4 hetes babát lát már a doki ultrahangon?
Figyelt kérdés
4 hete voltunk együtt peteérés után, barnáztam, utána egy nagyon rövid,rendesnek kinéző menzesz,3 napig. Tegnapelőtti tesztem is negatív,holnap megyek dokihoz,ha mégis van bébi,már látni fog valamit? Nektek mikortól látta a doki?2014. júl. 10. 15:49
2/8 anonim válasza:
5 hetesen nekem üres petezsákot látott. 2 hét múlva kellett visszamennem.
3/8 anonim válasza:
Szia!
Akkor a baba most 6 hetes lenne igaz? Mármint ha 4 hete volt peteérésed... 6 heteset már látna :)
Nekem 5 hetesen már látta a petezsákot szikhólyaggal,7 hetesen pedig embriót szívhanggal.
4/8 anonim válasza:
Még inkább csak petezsakot,még aztis lehet h üresen-.a 6héttöl mar szivhang is van
5/8 anonim válasza:
Én 6+2 hetesen voltam dokinál, nekem petezsák volt szikhólyaggal,nagyon elkeseredtem, mert mindenki mondta, hogy már lesz baba és szívhang, de rá két hétre visszahívott a doki és már volt bébi és szívhang is! :)
6/8 A kérdező kommentje:
Még hüvelyi ultrahanggal se nézett meg -.-"
Mondtam neki hogy menzesz előtt 6 napig barnáztam, utána 3 napig menstruáltam rendesen, erős, élénk piros vérzéssel és görcsökkel, 2 negatív tesztem van, de ilyen barnázásom meg sose volt, meg furán is érzem magam. Közölte hogy 4 hetesen még nagyon pici, és a teszt is korai volt, valószínűleg nem fog megjönni jövő hónapban, majd menjek vissza. Szerintem megnézek egy másik dokit is. -.-"
2014. júl. 11. 13:19
7/8 anonim válasza:
Nem 4hetes lennel hanem 6 mikor kimarad azt mar 4hetesnek hivjak..amugy meg 6hetesen mar latni mindent nekem a szíve is vert:)) szerintem vagy nem ertette amit mondasz neki,vagy a menstruacio miatt nem nezett meg..
8/8 anonim válasza:
Megjött a menzeszed, és két negatív teszted van. Valószínű úgy gondolta nem vagy terhes, ba jövő hónapban nem jön meg, akkor gyere vissza, akkor van miről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!