Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a szösz, lehet hogy baba?

Mi a szösz, lehet hogy baba?

Figyelt kérdés
Nagyjából 21-23 naposak a ciklusaim, márciusban hagytam abba a fogamzásgátlót. A ciklus 12. napján voltunk együtt, 21. napon pedig, amikor meg kellett volna jönnie, kezdődött egy 6 napig tartó barnázás, ami leginkább pisiléskor látszott a papíron. 7. nap jelent meg az élénk piros, normális mennyiségű vérzés, szokásos görcsölés, viszont 3 nap alatt elmúlt. Szóval így összesen 11 napig "jött" belőlem valami. A barnázás második napján (10 nappal aktus után), és 28 nappal az aktus után volt negatív tesztem. (első Gabriel, második Benu, 10-es érzékenységű) Viszont barnázás óta időnként enyhén fáj a derekam és görcsöl a hasam meg szurkál, mintha a szagokat jobban érezném (ízeket nem), és olyan fura telt érzés van az alhasamban és elég érzékeny nyomásra, bár ezt lehet csak beképzelem. :( Lehetséges hogy mégis baba?? Ez a hat napos barnázás nagyon furcsa, sose volt még ilyen, bár előtte egy hétig nagyon stresszes voltam, sokat sírtam.

2014. júl. 10. 08:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Én inkább arra gondolnék,hogy a fogamzásgátló abbahagyása kicsit felborította a ciklusod.
2014. júl. 10. 08:49
 2/5 A kérdező kommentje:
De előző hónapokban megjött normálisan, nem barnáztam... :S
2014. júl. 10. 08:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést akár én is írhattam volna!

1.5 éve próbálkozunk,eddig a ciklusaim 26.naposak voltak,1-2 nap barnázás előzte meg a rendes vérzést!

Most a ciklus 22.ik napján kezdtem barnázni és a 27.napon jött meg a rendes vérzés!

Mi voltunk együtt a barnázás alatt is!

1,5 napig tartott a rendes vérzés,most már csak maszatolgatok!

Furán fáj a melle, és állandóan éhes vagyok!

Nem teszteltem,mert a 1.5 nap intenzíven véreztem!

Sajnálom,de szerintem sem nálam,sem nálad nincs baba!

2014. júl. 10. 09:12
 4/5 A kérdező kommentje:

Egyébként annyi félét olvastam, egy csomó mindenkinek lett babája akinek amúgy tünet alapján nem lett volna... olyat is olvastam hogy 6-7 hétig nem volt pozi a teszt. A soknapos barnázás furcsa, olyat még nem találtam, akinél így lett volna baba. Viszont én holnap megyek dokihoz, mert ha meg nincs baba, akkor elég kérdéses ez a hasszurka meg fájás és a barnázás együtt, nem tudom lehet-e ciszta.

Majd ha tesztelt írd meg azért Neked mi lett! :)

2014. júl. 10. 09:31
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem be zavarta a szervezeted a gyógyszer abba hagyása. nálam is ez volt áprilisban hagytam abba áprilisban meg is jött 21-23 napra májusban késett 23 helyett 29-én jött meg júniusban 25 helyett szintén 29 jött meg. több tesztet is elvégeztem ami - lett :(
2014. júl. 10. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!