Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most mi a fene van már?...

Most mi a fene van már? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Igyekszem rövide lenni, a lényeg: május 31- én volt meg utoljára, átlagos 27-29 napos ciklusaim vannak. Kb. június 27- én kellett volna megjönnie, de semmi. Gyártottam egy rakás negatív tesztet, az utolsót e hét hétfőn, aztán letettem róla. Később viszont eszembe jutott, hogy aznap, amikor meg kellett volna jönnie, erős jobb oldali fájdalmaim voltak és puffadtam, ezért is hittem azt, hogy mindjárt megjön, de valószínűleg ekkor lehetett ovum (nem szokása ilyen későn, de ez van). Mivel nekem onnantól mindig a 11. napon jön meg, így újraszámolva tegnapra nem vártam. Nem jött, de gondoltam várok. Ma délután pedig pisilésnél, mikor megtöröltem, rózsaszín volt, tampon be, de egy óra múlva sem volt rajta semmi, a betéten sem azóta sem. Csak akkor látom ezt a rózsaszín vmit, mikor megtörlöm. Mi a fene lehet ez? Tudom, senki sem jós vagy lát belém, csak tapasztalatokra lennék kíváncsi, mert ez a bizonytalanság és várakozás kikészít. Általában mimor már görcsölök, egyből meg is jön, erősen, ezért sem értem ezt a rózsaszín maszatolást.

Köszi a válaszokat!

2014. júl. 9. 22:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Meg fog jönni...
2014. júl. 9. 23:16
 2/12 anonim ***** válasza:

Szia. Elkepzelheto, hogy terhes vagy, de akkor mar szerintem egy eleg erzekeny teszt kimutatna. Nekem az elmaradt menzesz masodik napjan a 400 Fr-os teszt kimutatta a halvany de jol kiveheto pozitivat. Esetleg menj el orvoshoz, o csinaltat egy vervetelt es abbol minden kiderul.

Sok szerencset a babahoz :) majd ird meg a fejlemenyeket.

2014. júl. 10. 04:42
 3/12 anonim ***** válasza:
Meg fog jönni
2014. júl. 10. 05:07
 4/12 anonim ***** válasza:
Tuti meg fog jönni.... nálam is ez van (rózsaszines dolog) , s csak pár napra rá (3-5 nap) jön meg
2014. júl. 10. 08:48
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszi Lányok, hogy válaszoltatok.

Igazatok volt, még éjjel megjött, csak ilyet az elmúlt 17 év alatt, mióta "nagylány" lettem, nem tapasztaltam. Az, hogy 4,5 év után spontán sikerülne mindig erősen kétlem, de ugye a remény hal meg utoljára :)

Igazából azért aggasztott ez az egész, mert az amúgy normális ciklusom most itt szórakozik velem, mikor végre belevágnánk a lombikba, és mennem kellene a 3. napi vérvételre. Ha ezt a rózsaszín izét leszámítjuk, akkor ma van az első nap, s mivel szombaton nincs vérvétel, így holnap kell mennem, azt hiszem.

Köszi a drukkot!

2014. júl. 10. 09:27
 6/12 A kérdező kommentje:

Jaj, az még kimaradt, hogy igazi vérzés még reggel sem volt a betéten (tampont használok egyébként, csak kíváncsi voltam, mennyi vérzés lesz éjjel), csak pisilésnél láttam, de gondolom ez így is számít.

Olyan bután érzem magam, sosem volt eddig ehhez hasonló, és most egy ilyen fontos esemény küszöbén már lassan azt sem tudom, fiú vagyok-e vagy lány :)

2014. júl. 10. 09:31
 7/12 anonim ***** válasza:

Akármi is megbolondíthatja a ciklusod, sajnos, stressz, s betegség...

Sajnos kivagyunk szolgáltatva neki...

Neked kitartást a lombikhoz!!!

2014. júl. 10. 11:26
 8/12 A kérdező kommentje:

Na igen, sajnos stresszből sincs hiány mostanság.

Köszönöm szépen.

Mindenkinek ment a zöld kezecske.

2014. júl. 10. 15:38
 9/12 anonim ***** válasza:
No azért ez akkor is fura. Végül is menstruálsz most a megszokott módon? Egy hőmérés reggel esetleg?
2014. júl. 10. 18:11
 10/12 A kérdező kommentje:

Sajnos a hőmérőt már "eldobtam" 1-2 éve, szóval nem lenne mérvadó.

Mondjuk kevesebb, mint szokott, és már nem is görcsölök, pedig ez még csak a 2. nap. Mindegy, ha esetleg mégis bármi lenne, jövő héten lesz uh, mert csütörtökre előjegyeztek a lapar műtétre.

Remélem minden rendben lesz, és nem ébredek fel megint műtét közben az altatásból :)

2014. júl. 11. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!