Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » HA az ami láttam beágyazódási...

HA az ami láttam beágyazódási "vérzés" volt, akkor mikor mutathat valamit a teszt?

Figyelt kérdés

Tegnap este, pici halvány rózsaszínes váladék...azóta semmi.

Mára nem vártam...

Ha az ami tegnap volt beágyazódási vérzés lehetett (aktus után 11 nappal) akkor mikor várható, hogy a teszten is látni a 2 csíkot?

2014. júl. 9. 19:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha màra nem vàrtad,akkor màr mindenkèpp mutatja.
2014. júl. 9. 19:44
 2/6 anonim ***** válasza:
12. dpo-n azért már valamit mutatnia kell a tesztnek szerintem, szóval holnap biztos, de azért még nyugi, mert lehet megjön..ez a rózsaszínes valami lehet a mensi előjele..nekem is volt ilyen...sajnos...
2014. júl. 9. 21:05
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Barnázni szoktam mensi előtt, ezért is vetődött fel, hogy talán reménykedhetem :)

Émelygés van, meg cicifeszülés, de ezek szoktak lenni menstruáció előtt is...

Ja, és azóta is semmi, du. csináltam egy tesztet, de negatív :(

2014. júl. 9. 21:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem vart napjan reggelo vizeletbol csinalj, az a tuti. Sok szerencset, szurkolok!
2014. júl. 10. 04:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet,negatív lett...de nem jött még meg...
2014. júl. 10. 08:41
 6/6 anonim ***** válasza:
2. vagyok. hát akkor azért van remény. drukkolok. én is mindig barnáztam mensi előtt, de mikor terhes lettem akkor nem. egy tipp: mérd meg a hődet. persze reggel kéne az a tuti, de ha napközben megméred és 37 felett van ..az talán jelent valamit, na meg ha reggelig nem jón meg akkor reggel is mérd meg, ha magas akkor val.szeg magas a progi ;)
2014. júl. 11. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!