Vetélés után ha állapotos lesz valaki ismét, automatikusan felírják az ultrogestant?
Nálam nem is mondta a doki, na de én!! nem hagytam annyiban, és kértem, mivel nem lett csinálva semmi vizsgálat mi lehett a gond, azt gondoltam, h ez a minimum amit még megtehetek, h egészséges legyen és megmaradjon a baba!!
Amikor mondtam neki nem ellenkezett, felírta és a 13.hétig 2x2/nap hüvelykapszulát alkalmaztam.
MOndjuk a pici a 20.héten elment, de másftajta gondok voltak vele.Jövőhónapban próbálkozunk, de megint fogom kérni, én nem felejtem el!!
Te is kérd sztem nyugodtan ha nem említi, de megkérdezni meg lehet, ha ő nem is tanácsolná!!
Szépnapot...
köszönöm 14:17
én is így fogok tenni.
Szia!
Nekem a korábbi orvosom azt mondta, hogy ha teherbe esek hüvelykapszulával támogatni kell, mert később jött össze és nagy a vetélés veszélye. A mostani orvosom, aki tényleg segített és végre összejött a baba, azt mondta hogy ez nem így van. De persze amint hozzá mentem csinált kórokozó szűrést, amiből kettő korai vetélést okzhat. Az utrogesztánt inkább hormon (pl:sárgatest elégtelenségből ) fakadó problémánál írják fel,de ez egyszerűen egy vérvizsgálattal igazolható hogy van-e. Ha igen akkor felírják, ha nem akkor felesleges, mert ha Pl: nem jól ágyazódik be a baba, vagy gyuladás, fertőzés lép fel..stb. akkor a gyógyszer sem segít ezen. A sárgatest elégtelenség miatti vetélés pedig nagyon korán lezajlik az orvosom szerint, ezt a 7. héten kérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!