Mivel tudnám a ciklusaimat rendezni és a peteérést segíteni?
Fogigátlóval rendezni a ciklust... Na, ezt soha nem értettem. A fogigátló teljesen kikapcsolja a ciklust, nem pedig rendezi. Csak az orvosoddal nem értek egyet, kedves második válaszoló, nem veled.
A barártcserje nekem nagyon bevált, csak ajánlani tudom.
Szia!
Én egy fertőzést kaptam a munkahelyemen a légkonditól, amitől elvetéltem. Ezt itt már jó párszor leírtam, de azért írom le ennyiszer, hogy a légkondira, főleg azokra, amik fűtenek és hűtenek is, nagyon figyeljen mindenki!!!! Utána egyfolytában fertőzést kaptam tőle, és össze-vissza volt a ciklusom. Aztán elkezdtem gyógyteát inni: peteérésig reggel fogamzás-teakeverék, este málnalevél tea+barátcserje kapszula, peteérés után már csak a fogamzás teakeverék és a barátcserje. Nekem rendezte a ciklusomat, és helyre állította a az előtte majdnem egy hétig elhúzódó barnázásomat is. A bab még nem érkezett meg, de legalább egészségesebbnek érzem magam, és a ciklusom is rendben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!