Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől vannak a pms tünetek?...

Mitől vannak a pms tünetek? Bajom van?

Figyelt kérdés
Egy napja késik, de nem hiszem hogy terhes lennék mert görcsölgetek rendesen de az előbb olyan hőhullám jött rám hogy le kellett feküdnöm, csak 10 perc múlva lett jobb.. Rákerestem a neten és azt írják, hogy Pms tünet. Eddig nem foglalkoztam ezzel, de most olvasom hogy tünet lehet a fejfájas, idegesség, puffadás is és nekem ilyenek mindig szoktak lenni. Most megijedtem, lehet azért nem esem trherbe mert ilyen tüneteim vannak? Egyáltalán mi okozza a pmstüneteket? Nem okés a hormonháztartásom? Esett valaki teherbe ilyen tünetekkel?
2014. júl. 8. 14:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem ártana egyet tesztelni..
2014. júl. 8. 15:08
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ de nem gondolom hogy terhes vagyok, mert máskor is szokott késni és görcsöl rendesen a méhem, már megváltásnak érezném ha megjönne. Persze ha mégse jönne meg akkor majd tesztelek pár nap múlva.

Engem inkább az ijesztett meg hogy azt írták pmstünet a hőhullám de azóta utánaolvastam és írják hogy hormonproblémákra utalhat a pms szóval elmegyek majd dokihoz hogy kiderüljön van e bajom és emiatt nem jön-e a baba.

2014. júl. 8. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!