Bogyigazdi kérdése:

Fura menstruáció?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Májusban voltam egütt a párommal, és két hétre rá normálisnak tűnő 5napos menszim volt, ebből 2nap elég gyenge. A következő is megjött időben,de az már csak 3napos volt, a normális 5-6 helyett. Mivel már hetek óta köhögéssel meg torokfájással küzdöttem bevettem sok erős antibiotikumot amitől hasi fájdalom meg hányinger volt a mellékhatás, így nem tudom hoy mi okozta... De most is érzek has környéken nyomást, így bizontalan vagyok, hog mi lehet. Volt valakinek a terhesség alatt menszi? Vagy csak az antibiotikumok zavarnak be?

2014. júl. 6. 21:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Vegyel egy tesztet es ellenorizd. nem mervado, hogy itt mit valaszolunk, mert van akinek volt van akinek nem. Orvosilag nincs menstruacio terhesseg alatt, ami van azt nem annak nevezik es azt csak te tudod megitelni, hogy mennyire tert el a rengeteg menszeszed kozil ez az egy (akarhogy is irod le).

Gyogyszerek, stressz maga a betegseg is bezavarhat.

Tezstelj es ha az negativ akkor remeljetoleg kobetkezo mar normalis lesz, ha nem menj nőgyogyaszhoz.

2014. júl. 6. 22:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen, holnap veszek tesztet, egy hét múlva meg megyrk nődokihoz. Az is fura, hogy egy hónapja erős átlátszó folyásom van, mintha fel lennék izgulva... Már vagy 10 éve menstruálok,és pontos, meg sok, de ilyet még nem tapasztaltam.
2014. júl. 6. 22:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Hasonló a helyzetem,neked mi lett az eredmény? :)
2014. júl. 7. 21:03
 4/4 A kérdező kommentje:

Negatív.

De ma tiszta rosszul voltam, fáj még a hasam meg hányingerem is volt, lehet hogy a 40 foktól?

2014. júl. 7. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!