Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok vagy sem? Segítség!

B.Bea28 kérdése:

Terhes vagyok vagy sem? Segítség!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ez a 8. nap, hogy késik a mensesem. A tesztem negatìv lett, de lehet azért mert az esedékes menses előtt pàr nappal voltunk védekezés nélkül együtt a férjemmel. (06.24.-én)

Tegnap elmentem orvoshoz,mert nagyon görcsölt a hasam és hànyingerem is van. Erre azt mondta: 7mm-es nyàlkahàrtya benne 3mm-es felritkulás làtható.

Meg azt is mondta,hogy a baloldali petefészekben ciszta làtható.

Egy hét múlva kontroll uh. Lehetek terhes?? Nagyon szeretném!!!!!

2014. júl. 6. 12:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha jártál dokinál miért nem tòle kérdezted meg??? Nem is értem...
2014. júl. 6. 12:37
 2/11 A kérdező kommentje:
Szerinted nem kérdeztem meg kedves válaszoló? Megkérdeztem képzeld el,csak nem tudta megmondani,mert dràga vàlaszoló csak a felritkulást látta ami a beàgyazódás helyét jelöli. Ezért kell 1hét múlva vissza mennem. Csak azért írtam ide, hàtha nem olyan ir mint te.. hanem olyan aki járt már hasonló cipőbe okoska.
2014. júl. 6. 12:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj nem bántásból de ha a doki aki meg vizsgált és látott nem tudta meg mondani szerinted mi?
2014. júl. 6. 12:49
 4/11 anonim ***** válasza:
70%
Ne ez az hq doki aki ezt tanulta évekig ebben dolgozik nap mint nap és ő sem tudja akkor mi honnan tudnánk kedves kérdező???Első voltam!!
2014. júl. 6. 12:55
 5/11 anonim ***** válasza:
34%
Te engem ne minősîtsél ha kérhetem te butuska!!!Ezt a stílust komolyan..
2014. júl. 6. 12:57
 6/11 anonim ***** válasza:

Először nekem is csak 3 mm felritkulást látott a doki, és ma másfél éves a kislányom! :)

én halkan gratulálok, kedves kérdező! :)

2014. júl. 6. 13:03
 7/11 A kérdező kommentje:
Sokat segìtettèl kösz.
2014. júl. 6. 13:03
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem igazából a 7 mm a gyanús, mert elég kevésnek tűnik. A felritkulás pedig nem mindig jelent babát. Persze bármi lehetséges, de amikor már látható a felritkulás akkor én úgy tudom 12-15 körüli szokott lenni a nyálkahártya vastagság. Ne vegyél biztosra semmit ennyiből.
2014. júl. 6. 13:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Nemtudom minek veszekedtek a semmin..mostanaban itt mindenki idegbeteg..te fekteszed a kerdest ő valaszol minek ez a sèrtődès tiszta nevetsèges!amugy meg kérdező cisztatól keshet a menstruacio,akar kiismaradhat,viszont ha babas vagy következő uh.-n mar lesz akkora,h szívhang is legyen..remèlem nem sèrtettelek meg en is a vàlaszommal:))
2014. júl. 6. 21:09
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.
2014. júl. 6. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!