Ciszta vagy terhesség?
Figyelt kérdés
Múlt hónapban 10 napot késett a menszeszem,ami egyébként mindíg pontos(29nap)orvosnál voltam,bal oldalt cisztát látott a petefészkemben.10nap után megjött,de most megint késik,4.-én kellett volna megjönnie.Lehet megint ciszta miatt?Pénteken nagyon halvány volt a tesztem.Mennyi idő alatt szívódik fel a ciszta?Előre is köszönöm!2014. júl. 6. 12:19
1/2 B.Bea28 válasza:
Szia! Hasonló cipőben jàrok. Nekem 8napja késik. Tesztem negatìv lett. Tegnap elmentem dr.hez és azt mondta, hogy 3mm-es felritkulàs làtható, de baloldali petef.ben ciszta. Így azt mondta vàrjak egy hetet..:( nagyon szeretnék babàt.
2/2 anonim válasza:
Cisztátol sajnos kèsik rendszerint..es egy hónap alatt nem szívódik fel.n tudom mekkora a cisztád a kicsik felszívódnak a nagyonkat kikell operalni,es ami nem szivódik fel megszokott nőni..ismerősömnek petefészek cisztajat nem vettek eszre mert nem jart nőgyógyaszhoz es tenisz labda mèretű lett,sajnos kikeltt venni az egyik petefészkèt!nem remisztgetni akarlak mert nagyon sok nőnek van es rendszerint felszívódik,es teherbe is esnke mellette csak jobb az elővigyàzatosság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!