Husinyuszi10 kérdése:
23 évesen kinek milyen nemű babája született?
Figyelt kérdés
A kínai fogantatási naptár szerint minden korosztálynak megvan hogy szervezete melyik hónapban milyen nemű babát hajlamos megfoganni. A korotok mellé írjátok le hogy melyik hónapban fogant a baba és hogy kisfiú lett vagy kislány. :)2014. júl. 4. 21:27
1/4 anonim válasza:
Január 14-én fogant a babánk, aki fiú lett, és 23-án töltöttem a 23. életévemet.
2/4 anonim válasza:
Te írtad ki az ecetes oblitessel kapcsolatos kérdést is,igaz?
Szerintem a legfontosabb,hogy egészséges legyen,es foleg elso babanal a neme is teljesen mindegy kene hogy legyen!
Nekem is fiam szuletett mikor 23multam.
3/4 anonim válasza:
2012 juniusaban fogant a baba, akkor 23 voltam, szeptemberben toltottem a 24. Lany josolt az osszes kinai naptar, kislanyom is szuletett.
4/4 anonim válasza:
Áprilisban fogant a babánk,kislány lett. 23,5 éves szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!