Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt valaki alacsony hovel...

Volt valaki alacsony hovel terhes?

Figyelt kérdés
Pé utan vagyok 4 nappal 36.4 36.5 a hom.

2014. júl. 4. 06:47
 1/3 anonim ***** válasza:
A hőmérőzés nem a legbiztosabb módszer, én mindig elmondom, hogy nekem mikor szép szabályos terhes görbém lett, és nem esett le a hőm, napra pontosan jött meg a mensim, amikor pedig alacsony volt a hőm, az ovum nem is látszott akkor terhes lettem. Meg volt az ovud, fel ment a hőd? 4 nappal még semmi sem történik ovukor találkozik a két sejt, majd 4-6 napig vándorolnak a méhedig majd újabb 4-6 napig ágyazódik be a megtermékenyített petesejt, és majd 2 hét múlva lesz szívhang amikor is terhességről lehet beszélni.
2014. júl. 4. 06:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem egesz ciklusban mertem..szombat ota csak..elhatarozom mindig hogy nem erdekel aztan csak felkelek es megmerem. Alaphomet se tudom.mennyi 4 honapja probalkozunk. Mult honapban hasznaltam ovu tesztet az szep pozi lett 2 napig is. Ebbe a honapban is volt nyak vizes kremes folyas hasszurka..de a hő ilyen alacsony :/
2014. júl. 4. 06:58
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha felmégy a fertilityfriend.com-ra és megnézed a terhesgörbéket, látni fogod, hogy többen lesznek vízihullahővel várandósok, mint nem. :) Hajrá!
2014. júl. 4. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!