Most akkor esélyes, hogy terhes vagyok?
A barátommal az elmúlt héten többször is védekezés nélkül együtt voltunk. Nem húzta ki, volt hogy két "patront" is beeresztett pár órán belül.
Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok?
21L 24F
Komolyan nem értem. Azt kérdezed, lehetsz-e terhes, ha védekezés nélkül szexelsz?
Lombik? Mi öröklődne? A lombik? A probléma, ami miatt lombikra volt szükség nyilván öröklődhet, de arról azt hiszem, nem írtál.
Persze, hogy van angol nyelvvizsgám! De az nem érdekel annyira, a francia hasznosabb már, hisz azt még nem beszéli mindenki.
Nekem fontosabb a család mint a karrier. Attól még, hogy mások 30 fölött sem szültek még, én még gondolkodhatok máshogy, nem? 35 fölött már nagyobb az esélye, hogy a gyerek nem lesz egészséges, és ha egyesével szülöm őket, akkor 5 gyereknek kell 9-10 év, ha minden jól alakul...
Akkor fölteszem újra a kérdést, és most már csak az válaszoljon aki ténylegesen képes a kérdésre válaszolni!
Az én fogantatásom nem volt könnyű, vizsgálatok alapján apámmal nem volt gond, csak anyámmal, de nem tudni a pontos okát, hogy miért nem ment. Ha minden körülmény adott, mennyi az esélye, hogy teherbe tudok esni? Vagy fordítva: mennyi az esélye, hogy nem tudok teherbe esni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!