Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Július 9-re nem várom! Még...

Július 9-re nem várom! Még valaki hasonló cipőben? :-)

Figyelt kérdés
Apával ez a második próbálkozós hónapunk a kistestvérrel. Más is jár hasonló cipőben? Örülünk együtt? :-)

2014. júl. 1. 14:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Majd a következö honap:-)nekem még nem jött meg ugye 21napra szamolva vasárnap kelett volna..de még visza van 13a..
2014. júl. 8. 13:09
 12/25 anonim ***** válasza:
Első vagyok. A korai pé kilőve, a hőmérsékletemből már látszik, hogy 29-én volt peteérésem, úgyhogy nekem is vasárnap kellene nem megjönnie. Drukk mindenkinek, akinek megjött, fel a fejjel, majd a kövi hónap :)
2014. júl. 8. 14:36
 13/25 anonim ***** válasza:

5-én nekem is megjött :S Kicsit (nagyon) kibuktam tőle. Most elkezdek ovutesztezni, meg rendelünk egy spermatesztet. (külföldön élünk, itt szó szerint millió év mire lesz valami)Tudom, hogy korai elkenődni, de azt érzem, hogy valami nagyon nem okés. Nem tudok racionális magyarázatot adni, hogy miből gondolom ezt, csak megérzés. Drukkolok a nemvárósoknak, együtt érzek a többiekkel.

3. válaszoló

2014. júl. 9. 18:39
 14/25 anonim válasza:
sziasztok nekem mult honapban 15napr jott neg azzota semmi de remlem ne is lesz semmi en a 27.napnal jarok drukolok mindenkinek
2014. júl. 10. 12:49
 15/25 anonim ***** válasza:
Utolsó.és az meddig tartott!?rendes mensi volt?mert 15napos ciklus nem jó:-(és nalam is volt 16.napon valami enyhe vérzés de csak reggel,s azóta nem semmi...
2014. júl. 10. 13:09
 16/25 anonim válasza:
3napig kozepes erosegel azzota feszul a mellel meg aza meg jon erzes de az is kezd el mulni
2014. júl. 10. 13:56
 17/25 anonim ***** válasza:
Nekem csak reggel volt egy enyhe,azóta semmi.viszont nekem is néha nagyon fáj feszülnek,nehezek a melleim,meg néha mensis enyhe görcseim vannak.de csak néha.21napra nem jött meg,még 13-ára jöhet:-(
2014. júl. 10. 14:25
 18/25 anonim válasza:
nalam azza baj hogy tavaly mutotek bal oldali petefeszek cistaval es en ettol is tartok
2014. júl. 10. 14:43
 19/25 anonim ***** válasza:
Ohh jaajj:'(sajnalom:-( dereméljük h nem ilyesmi!
2014. júl. 10. 15:00
 20/25 anonim válasza:
koszonom:) hat remelem en is
2014. júl. 10. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!