Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 30napos ciklusaim vannak, és...

30napos ciklusaim vannak, és a menstruáció ált.7-8napig tart. Utolsó menzeszem máj 31 volt. Szerintetek mennyi az esély rá, hogy a 19. ciklusnapo teherbe estem? Tegnap 30. ára vártam a nem vártat, és nem jött. Remélem ma sem fog.

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek? Szerintetek mennyi eesélyem van,hogy teherbe estem?
2014. júl. 1. 11:36
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
En is epp kinlodok, mint te :D elso babo lenne, egyelore bizonytalan, hogy uton van-e, tegnapi tesztemen volt egy olyan halvany masodik vonal, hogy szinte el sem hiszem, hogy ott van :D igy egyelore meg nem elem bele magam, majd tesztelek meg :)
2014. júl. 4. 13:47
 12/31 A kérdező kommentje:
Ma már 5nap a késés csináltam tesztet és negatív. :-( viszont vettem ma ovu tesztet,és halvány de ott van a 2 csík. Ezt mire vélhetném? Azt olvastam,hogy használják jóstesztként. De örülök,hogy neked már sikerült,hiába halvány,ott van. Első babánál 1.teszt délutáni halvány volt,másnap 2.teszt reggeli vizeletből erős két csík. :-D
2014. júl. 5. 09:16
 13/31 anonim ***** válasza:
Hat nekem ugy tunik nem erosodik a csik, ma reggelin semmi nincsv:( szerintem szaradasi csikos volt :( de meg nem jott meg, addig remenykedek. En az ovutesztrol ugy tudom, hogy az jostesztkent hasznalva ugy hasznalhato, hogy minden nap kell csinalni egyet, es ha erosodik, akkor gyanus, hogy baba van. De nem vagyok benne biztos, csak valahol mintha ezt olvastam volna :)
2014. júl. 5. 11:36
 14/31 A kérdező kommentje:
Én is így olvastam. De pozitívnak biztos pozitív,mert nem halványabb a tesztcsík,hanem ugyanolyan erősségű mint a controll csík. Holnap reggel is csinálom majd. A teszteden mennyi idő múlva volt a halvány csík? És a ma reggelin meg semmi?
2014. júl. 5. 11:48
 15/31 A kérdező kommentje:
Nálad mizu? Nekem változatlan minden. Terhességi teszt negatív,havi sehol.
2014. júl. 6. 15:11
 16/31 anonim ***** válasza:
Nekem ma megjott :(
2014. júl. 6. 21:50
 17/31 A kérdező kommentje:
:-( akkor a következő hónap a tiétek! És akkor biztos sikerül. Nekem semmi,csütörtökre meg épp időpontom van rákszűrésre,úgyhogy majd j dokinak mondom,hátha valami jó derül ki. Remélem nem jön meg :-)
2014. júl. 7. 06:53
 18/31 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok :) majd ird meg, hogy mi volt! :)
2014. júl. 7. 07:00
 19/31 A kérdező kommentje:
Köszi. :-) oké,írok mindenképpen ;-)
2014. júl. 7. 14:46
 20/31 A kérdező kommentje:
10nap után ma megjött :-(
2014. júl. 9. 09:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!