Így már nem lehetek terhes ugye?
Figyelt kérdés
Május 14-én lefeküdtem valakivel, védekezés nélkül,mert felelőtlen voltam,szerelmes meg részeg. Pont aznap még megjött,persze tudtam,hogy így még lehetek terhes. Vártam, de most jún 18-án megjött. Rendes 7 napig tartott, ahogy kell. Így már akkor biztos nem vagyok terhes? vagy azért csináltassak tesztet? Nincs reggel (meg igazából semmikor sem) hányingerem,nem szédülök, nem hízok. Viszont rengeteget kell pisilnem és folyton éhes vagyok :/ miután ettem az után is. Mondjuk sokszor nem nagyon eszem,csak minimálisat ami az életben maradásra kell lehet azért, de akkor meg inkább össze kell hogy szűküljön a gyomor. Kérlek ne írjatok elítélő válaszokat, tudom,hogy én tehetek róla, de CSAK kérdésre szeretnék választ!2014. jún. 30. 22:56
1/1 anonim válasza:
Nem vagy terhes dehogy meg nyugodj csinálj egy tesztet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!