Jól esne pár nyugtató, vagy segítő szó. Van, aki átéli/átélte?
Sajnos két éve nem jön a baba.. Nem szedek fog.gátlót, sosem szedtem, igyekszünk a természetre bízni, de már kezdem a reményt feladni. Sosem voltam az a "gyere apjuk, mert peteérek" nő, mindig élveztük egymást, amikor csak jól esett, de azt hiszem 2 év után már lehet valami probléma, ami miatt nem sikerül.
Mostmár da jutottam, hogy kikérem a nőgyógyászom véleményét a teherbeesés növeléséről. Olvastam itt az Elevitről, ami szépen feltölti a szervezetet mindenféle jóval, esetleg azt elkezdeném, talán kezdetnek nem lenne rossz. Kíváncsi vagyok, van-e így más is ezzel, vagy esetleg volt. Hátha valaki tud nekem tanácsot is adni, hogy lenne érdemes elkezdeni. Köszönök minden választ előre is.
Aranyosak vagytok, köszönöm a gyors válaszokat!
Esetleg a teákról egy pár szót tudnál nekem írni kedves első válaszoló? Köszönöm előre is4
Utolsó válaszoló, neked is köszönöm szépen. Nem ringattam magam olyan dolgokba, hogy nekem úgyis egyből összejön, de ez a 2 év már eléggé elfárasztott lelkileg. Szerencsére elég kényelmes a munkám, a párom is imádja a munkahelyét, mindig vidáman érünk haza, és örülünk egymásnak. Ő pár évvel ezelőtt az akkori partnerével már vártak babát, de a lány végül úgy döntött nem tartja meg. Így mégjobban megijeszt, hogy nálam lehet a gond. Telt vagyok, de nem kövér, és diétázom hosszú évek óta, amitől 35 kilót adtam le, márcsak a baba miatt is, ha egyszer megérkezne. Nem görcsölök rá, szerencsére nem idegeljük ezen magunkat, de persze fáj. Párom nemsokára 30, és már nagyon vár a babóra.
Milyen vitaminokat ajánlanám? Sajnos nem vagyok otthon a témában, hogy mi is a jó, eddig mindig a gyümik, és a zöldségek adták a vitaminokat, de jó lenne elkezdeni szedni valamit, ami ha még nem is jön a baba, de segít feltöltődni, ezért is gondoltam az Elevitre. Mit ajánlanál kedves utolsó? Milyen vitaminokat szedjek? A magne B6-ról tudsz esetleg valamit?
Várom válaszod,és előre is köszönöm szépen.
nézd csak hátha nálatok is bevállik!!!
sok sikert és kitartást
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Az Elevit hasznos, mert feltölti a szervezetet mindenfélével, és ha megfogannál, a babát is védi, de ettől sajnos nem esel könnyebben teherbe.
Két év sikertelenségnek már kell, hogy legyen oka. Kérdezd meg a nőgyógyászod, hogy melyik meddőségi központot javasolja. Érdemes a pároddal kezdeni a kivizsgálást, az egyszerűbb és gyorsabb is - és a gond 25%-ban a férfinál szokott lenni. Közben elkezdhetsz hőmérőzni, ovutesztelni, és ihatsz teákat is. Nézz körül itt, hogy mit javasolnak: [link] Ez az egész oldal nagyon hasznos a babavárás szempontjából, nem csak ez az aloldal. Sokat tanulhatsz belőle, olvasd végig!
Milyen az érzelmi állapotod?
Volt időszak amikor szarul érezted magad életedben?
Szorongasz valami miatt, stresszelsz?
Ugyanis a test így jelzi ha valami nem stimmel, betegségeink 80%-a lelki eredetű.
Ez segíthet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!