Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor kellene tesztet csinálno...

Mikor kellene tesztet csinálnom? Ki kell várnom a következő menzit?

Figyelt kérdés

06.15.-én voltunk együtt a párommal. (most először, eddig még nem volt kapcsolatom).

Óvszerrel védekeztünk, de lehetett egy kis baleset, elszakadt az óvszer, időben cseréltük.. (elvileg)..

utána 19.-én megjött.

Viszont ezen a héten éreztem már fura tüneteket (émelygés, keserű szájíz, hasi görcs, mintha hőhullámom is lett volna, és szombaton (tegnap) volt egy kis vérzésem is... (talán beágyazódási(??)..

Nem tudom pontosan mennyi nap szokott lenni a ciklusom, és mivel most voltam először a párommal, eddig nem figyeltem napra pontosan a napokat h mikor esedékes a menzi.....

Ha 19.-én jött meg most július közepéig kéne várnom h tesztelhessek??? Nem bírom kivárni, ezek a tünetek idegesítenek..

Nem szeretnénk babát :(

Tesztet ma csináltam, de persze negatív lett.

2014. jún. 29. 17:51
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
ma is teszteltem reggel, negatív lett..
2014. jún. 30. 09:22
 12/12 anonim ***** válasza:
Mondom nincs baba nyugi van mar :D
2014. jún. 30. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!