Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor kellene tesztet csinálno...

Mikor kellene tesztet csinálnom? Ki kell várnom a következő menzit?

Figyelt kérdés

06.15.-én voltunk együtt a párommal. (most először, eddig még nem volt kapcsolatom).

Óvszerrel védekeztünk, de lehetett egy kis baleset, elszakadt az óvszer, időben cseréltük.. (elvileg)..

utána 19.-én megjött.

Viszont ezen a héten éreztem már fura tüneteket (émelygés, keserű szájíz, hasi görcs, mintha hőhullámom is lett volna, és szombaton (tegnap) volt egy kis vérzésem is... (talán beágyazódási(??)..

Nem tudom pontosan mennyi nap szokott lenni a ciklusom, és mivel most voltam először a párommal, eddig nem figyeltem napra pontosan a napokat h mikor esedékes a menzi.....

Ha 19.-én jött meg most július közepéig kéne várnom h tesztelhessek??? Nem bírom kivárni, ezek a tünetek idegesítenek..

Nem szeretnénk babát :(

Tesztet ma csináltam, de persze negatív lett.

2014. jún. 29. 17:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

2 hét után már kimutatná a teszt

de ha az is negatív lett és meg is jött, 99% hogy nem vagy terhes

a tüneteit pedig még nem érezhetnéd

2014. jún. 29. 18:00
 2/12 A kérdező kommentje:

először én is azt hittem h beképzelem...

de ma van a 14. nap és tegnap volt az a minimális vézés ez ijesztett meg...

OLvasgattam a témában (lehet h ez volt a hiba) ls elvileg e beágyazódásnak is lehetnek tünetei...

2014. jún. 29. 18:02
 3/12 A kérdező kommentje:
*ijesztett
2014. jún. 29. 18:02
 4/12 A kérdező kommentje:
először megörültem h 4 nappal az aktus után megjött de aztán rájöttem h ettől még lehetséges a terhesség..
2014. jún. 29. 18:05
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs baba. mivel szűz voltál és most sexeltél elsőnek ez miatt volt még az a kis vérzés (barátnőmnek ugyan így volt) sőt ők megszakítással csinálták és aktus után jó pár nappal volt neki is vérzés..és nem volt baba. most lehet hülyeség vagy hülyének hangzik de lehet még egy kis darab szűzhártya volt! Ha az lennél a tüneteket lehetne már érezni hisz eltelt 15 nap az aktus óta. és mivel ma teszteltél és nega is lett... Szerintem nincs baba! De ha nem jön meg netán júlis közepén ahogy írod akkor csinálj egy tesztet. egyébként mensi előtti napokban csekély az esély a teherbeesésre, és ugye ti úgy voltatok együtt mensi előtt pár nappal.
2014. jún. 29. 20:14
 6/12 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a választ, lehet h mát tényleg bebeszélem magamnak, de ma is egész nap émelyegtem, meg most is görcsölök...

Júliusig sztem még csinálok pár tesztet mert annyira idegesít a dolog. :P

2014. jún. 29. 20:27
 7/12 anonim ***** válasza:
jobb lenne pedig nem gondolnod erre mert ez miatt is késhet majd a havid hogy sokat stresszelsz, idegeskedsz. tedd félre én majdnem 100%-ra mondom hogy nincs baba.
2014. jún. 29. 20:30
 8/12 A kérdező kommentje:
nem gondolnék rá ha ezek a tünetek nem lennének :P
2014. jún. 29. 20:34
 9/12 anonim ***** válasza:
Lehet valami vírust összeszedtél azért émelyegsz! terhesen az émelygéshez, hányingerhez esetleg hányáshoz magas HCG szint kell hiszen ez okozza az ilyen tüneteket! és ha neked lenne ilyen magas HCG-d akkor a teszt erős + lenne. tehát ezek összefüggnek! most hogy számolgatok itt neked :) lassan peteérésed lesz a ciklus 12.napján vagy, lehet azért görcsöl a hasad.
2014. jún. 29. 20:37
 10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :) legyen igazad!! ;)
2014. jún. 29. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!