Lombikosok! A mai nap el keztem nagyon széldülni de nagyon ez normális ez a tünet remélem nincsen semmi baj nagyon megijedtem?
Figyelt kérdés
2014. jún. 27. 21:39
1/8 anonim válasza:
Ez így kicsit kevés info. Hol tartassz a lombikba?
2/8 A kérdező kommentje:
Ma vagyok a 9- ik napon h vissza kaptam 3-kis pindurkát:)
2014. jún. 28. 06:50
3/8 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy a beültetéssel bármi összefüggés lenne,vagyis sem + sem - dolgot nem kell levonni belőle.Nekem most volt a 7.
4/8 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as válaszoló!!! Nagyon sajnálom h te neked a 7-ik de nm vagyunk egyformák és a szervezet sem egy! Amugy köszi h irtál!
2014. jún. 28. 13:53
6/8 anonim válasza:
Bocs ,ha megbántottalak,csak érzékeltetni akartam,h van benne személyes tapasztalatom bőven,egyébként szakmába is vág.De akkot sincs köze a lehetséges beágyazódás sikerességéhez vagy sikertelenségéhez!
7/8 A kérdező kommentje:
Bocsi 6-os válaszoló!! Vellem te ne érzékeltessèl semmit,már bellőled az irigység és a rosszindulat beszél! :( Bocsi de te többet ne is irjál köszönöm a megértésed!!!!Én pedig neked minden jót kivánok!!
2014. jún. 30. 07:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!