Ezek most halvány pozitívak, vagy mindegyiken lesz halvány rózsaszín csík?
2014. jún. 26. 16:01
41/45 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Végül megjött, elég sokáig tartott. Ez van, talán majd máskor .
Köszönöm az érdeklődést!
2014. júl. 9. 20:23
42/45 anonim válasza:
Sajnálom... Régóta próbálkoztok? Mi másfél éve már :-(
43/45 A kérdező kommentje:
Mi egy éve, de most feladtam. Ezalatt az egy év alatt volt néhány halvány pozitív tesztem, de végül mindig megjött pár napos késésnél. Belefáradtam...
Kedves utolsó! Drukkolok, hogy nálatok végre beköszöntsön a várva várt gyermek!
2014. júl. 11. 19:05
44/45 anonim válasza:
Néha én is azt érzem, hogy belefáradok, de aztán minden hónapban jön egy új lendület... Most azt fogadtam meg, hogy nem tesztelek addig, míg pár napos késést nem produkálok, mert már annyi negatívat teszteltem, hogy lehetne velük tapétázni. Nem is beszélve a csalódásról. Szorítok Nektek!
45/45 A kérdező kommentje:
Én is szorítok Nektek! Majd jelentkezz! Remélem hamarosan "pozitív" híreket hallok! :)
2014. júl. 14. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!