Ezek most halvány pozitívak, vagy mindegyiken lesz halvány rózsaszín csík?
2014. jún. 26. 16:01
21/45 anonim válasza:
Szia, nekem a tegnapin egyértelmű volt, de amúgy nekem is nagyon halványan mutatta az első pisis teszt (fura) és amit napközben csináltam , azon látszódott.
Én is bizonytalan voltam, aztán 1 hét késés után a doki is megerősítette :)
4-es voltam
22/45 anonim válasza:
hát én már komolyan nem tudom...am késik már? holnap reggel ismételj! 2-es voltam.
23/45 anonim válasza:
2 naponta duplázódik a hcg. Amúgy mikorra nem várod?
24/45 anonim válasza:
hát szerintem ha baba akkor reggelre erősebbnek kell lennie! vagy írtad te is (82%) hogy reggel is csináltál meg napközben is.(ahhoz képest hogy 2 naponta duplázódik :D ) akkor csináljon napközben is a kérdező egyet meg reggel is.
25/45 A kérdező kommentje:
Hónap végén szokott megjönni, így nem mondanám még hogy késne. Este későn érek majd haza, lehet megvárom a hétvégén mi lesz.
2014. jún. 27. 09:56
26/45 A kérdező kommentje:
Még egy kép a reggeliről, de nem jó a kép minősége a világítás miatt.
2014. jún. 27. 10:32
27/45 anonim válasza:
Èn egyiket sem mondanám halvany pozinak,mert nem rajzolódik ki rendesen a 2.csík..:-( valami elszinezodest látok a 2.csik helyen,de szerintem ez nem jelez babat:-(
Drukkolok,hogy ha tesztelsz ujra egyértelműbb legyen!
28/45 anonim válasza:
Igen, azért írtam, hogy fura..
29/45 A kérdező kommentje:
A tegnapiakra még azt mondtam volna halvány pozitív, de a mai miatt elbizonytalanodtam. Szerintem ezek a csíkok minden teszten kijönnek.
2014. jún. 27. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!