Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnap röntgenezni fogják a...

Holnap röntgenezni fogják a gerincemet, Júl 3. -ára várható ovum, milyen esélyeim vannak? Befolyásolja az orvosi vizsgálat a teherbeesési esélyeket vagy nem.

Figyelt kérdés
Gerincferdülés miatt megyek vizsgálatra és megröntgeneznek, fogalmam sincs hogy változtat e valamit a teherbeesési esélyeimen.

2014. jún. 25. 21:51
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
az a helyzet hogy a csigolyámra már akkor megmonták, hogy nem lehet javítani rajta, azzal az állapottal kell élnem. A gond az hogy a nehéz fizikai munka miatt vagyok rosszul. ha nem erőltetem meg magam akkor nem fáj, bár a járásom akkor se szép, mert sántítok, illetve olyan mintha... A gyógytornára is azt mondták, azért van rá szükségem, hogy ne fájjon annyira a hátam. Csináltam is, és tudom a helyes testtartásokat de annyira kimerülök a nehéz fizikai munkában hogy minden izmom üvölt a fájdalomtól, és görcsösen feszeng a ferde gerincem mellett. Az orvoslátogatást meg azért tervezem, hogy szükség esetén elküldjön mágneses terápiára (ami 17 évesen is nagyon nagyon sokat segített) és egy olyan papírért ami segíthet rajtam, hogy a munkáltatóm egy másik munkakörbe helyezhessen > helyezzen át.
2014. jún. 26. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!