Ha nincs nyulos nyak akkor tenyleg nincs peteeres?
Figyelt kérdés
2014. jún. 25. 15:08
1/3 anonim válasza:
Ezt azért így nem merném kijelenteni. Gyakori, igen, de nem kötelező jele a peteérésnek.
2/3 anonim válasza:
Nem volt nyúlós nyákom, mégis volt peteérésem. Nem törvényszerű hogy van nyák. Ovulációs teszttel is tudod ellenőrizni hogy van-e peteérés, én is abból tudtam. Vagy a szúrkáló érzés a petefészeknél is lehet jele.
29 hetes kismama
3/3 A kérdező kommentje:
Ertem. Epp ma ereztem valami nagyon enyhe szurkalast de nincs olyan nyakom viszont tesztem sincs. Illetve most kellene legyen az ovum csak mivel eddig volt nyak es most nincs nem tudtam hova tenni a dolgot. Koszi a valaszokat
2014. jún. 25. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!