Mi az az ovulációs teszt? Hogyan kell használni? Hol lehet beszerezni?
Figyelt kérdés
Most múlt el a menstruációm. Babát szeretnénk. A cickafark és a palástfű teát szedni fogom, hőmérőzök, de ovu teszt is jó lenne, csak nem tudom igazán, hogy mi is az.
Köszönöm a segítséget előre is.
Egy babára vágyó feleség
2010. jan. 4. 17:29
1/5 anonim válasza:
Pl. itt is olvashatsz róla pár fontos infót:
2/5 anonim válasza:
Drogériákban, gyógyszertárban lehet kapni. Ne aggódj, nagyon egyszerű, minden le van írva a használatin. Tömören annak kiderítésére szolgál, melyik napon vagy a legtermékenyebb. Akkor kell együtt lenni, mikor pozitív (az is benne van, hogy milyen az), és az utána levő napon. Ha szabályos a ciklusod, egyszerűbb, kevesebbet kell elhasználnod. Sok sikert, nálam bevált.
3/5 anonim válasza:
DM-ben, drogériában 5 db-os kiszerelésben van, kb. 4000 ft.
Én a neten szoktam rendelni 50 db-okat, jóval olcsóbb, mint a boltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!