Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi az az LH teszt? És mire...

Mi az az LH teszt? És mire való? És hol lehet beszerezni?

Figyelt kérdés
Köszönöm aki válaszol!
2009. febr. 15. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:

az lh az ovulációt, a tüszőrepedést megelőző hormon, amikor a szintje a legmagasadd azt követőren 12-24 óráén belül érik meg és szabadul ki a tüszőből a pete.

Ha gyereket szeretnél célszerű a pozítiv napon és az első negatív napon szerelmeskedni. Lehet két nap is pozitív, ha a peteérés előtt a hormon fel és leszálló ágát is eltaláltad. Ha viszont sokkal tovább pozitív, akkor valami hormonzavarra (PCOS) is utalhat.

Az LH teszt nem olyan mint a terhes teszt, nem reggel, hanem délután vagy este végezzük, és ha kicsit pozitív az nem jelent semmit, csak akkor pozitív tényleg, ha a tesztcsík erősebb/ugyanolyan erős, mint a kontollcsík.

Patika, DM, internetes forrásokon elérhető, néhányszáz forinttól.

A mikroszkópos ovulációs több mint ezer forint a hüvelyváladékból, vagy nyálból lehet megállapítani a tüszőrepedés időpontját, nekem az egyáltalán nem vált be, én a csíkokat használtam és azonnal meglett a fiam.

Egyébként ha visszalapozol néhány oldalt sok kérdés-válasz van a témával kapcsolatban.

2009. febr. 15. 14:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Keddre nem várom és azt írták hogy csináljak ilyen tesztet,de már vettem terhességi tesztet de még nem tudom meg csináljam-e.Annyit csalódtam már,minden hónapban!
2009. febr. 15. 15:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Az LH hormon nagyon hasnló a HCG terhes hormonhoz, ezért ÁLLÍTÓLAG még a terhes teszt előtt megmutatja, hogy babás vagy-e. Ha ezt szeretnéd tudni, akkor reggelente pisilj rá több napon keresztül és ha erősödik a csík, akkor valószínű, hogy van baba.

A sima terhes tesztet legkorábban holnap reggel csináld, de még valószínű negatív lesz akkor is ha babás vagy, pozitívnak szerdán/csütörtökön illik lennie, de lehet, hogy csak háro-négy nap késésnél lesz pozitív (mint nálam, addig minden reggel negatív volt).

Nyugi, bízz a sikerben, már csak néhány nap és kiderül, hogy jön-e a kis manó.

2009. febr. 15. 15:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi.A következő kérdésem az lett volna hogy megcsináljam e ma a tesztet vagy csak reggel,de akkor mostmár csak reggel csinálom meg!!!Remélem azért már mutat valamit holnap!
2009. febr. 15. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!