Mit jelent ha a endometrium 0.61 cm az uterus átmérője pedig 3.28cm? Baba nem baba?
Figyelt kérdés
2014. jún. 23. 14:59
1/9 anonim válasza:
Nem értem! Mi ez hogy baba, nem baba??? Ha terhes lennél, akkor először is az emberek többsége otthon veszi észre, tesztekkel, aztán elmennek orvoshoz, aki igazolja a terhességet! Te elmentél az orvoshoz és eljöttél úgy hogy nem tudod terhes vagy-e? Vagy másról van szó esetleg?
2/9 A kérdező kommentje:
Azt mondta nincs baba pár nap meg jön ehez képest 10 nap telt el
2014. jún. 23. 15:18
3/9 anonim válasza:
Na várjál! Az uterus az a méhed, és ekkora a mérete! Az 1-2-3-4 hetes embriót még nem látják uh-n! Ismerősöm pozítivat tesztelt, elment dokihoz, még szívhang sem volt, 5 hetes lehetett talán, egy héttel később már volt szívhang is és látta teljesen! Szóval azt akarom mondani hogy lehet baba, de még fiatal! A másik hogy lehet azért késik meg cisztád van! Nekem is 4 hónapig kimaradt mert cisztám volt!
4/9 Misszabza válasza:
Az endometrium az a méhnyálkahártyát jelenti, az uterus meg a méhet. Ezek csak sima vizsgálati adatok.
Ha baba lenne akkor az már 5 hetes lenne ugyanis csak onnantól látható a petezsák, ami ugye nem volt gondolom a leleteden...
5/9 Misszabza válasza:
és mégcsak megsincs vastagodva a méhnyálkahártyád, a babához minimum 14-16 cm -nek kell lennie..
6/9 anonim válasza:
Szia !
Ha 10 napja késik akkor sajnos a 6mm-es nyálkahártya /endometrium/ kevés.
A 7 mm határeset,hallottam már 8-9 mmről,hogy sikerült a beágyazódás,de sajnos 6 mm tényleg vékony.
7/9 anonim válasza:
akkor lehet ideges voltál, vagy felfáztál, esetleg fogyástól is késhet!
8/9 anonim válasza:
Misszabza elírta. Mm-ben mérik, nem centiben. Amúgy 10mm-től már jó esély van a megtermékenyülésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!