Ha abbahagyom a Duphastont, akkor nem fog elmenni a baba? (ha sikerult. )
Koszonom szepen a sok valaszt :) !
Januarban volt egy vetelesem hat hetesen, elkezdtem barnazni, kaptam Duphastont, de nem maradt meg a baba. Azota nem allt helyre a ciklusom, kezdetben tul rovid, majd tul hosszu lett es nem sikerult az ujabb baba, ezert mentem el orvoshoz, aki (megjegyzem semmilyen vizsgalat nelkul) Clostyt kezdett el szedetni az 5. naptol 9-ig, es az harom napig egy olyan gyogyszert, ami a prolaktin szintet viszi le, majd a 13 napon ultrahangon latott egy erett tuszot es azt mondta ket nap mulva kezdjem el szedni a Duphastont 10 napig. Biztos nem ertettem felre, ezt irta a receptre is. Tudja, hogy babat szeretnenk, az elozmenyeket is, ezert nem ertem :/
Hat ez a baj pont kedves utolso, hogy az orvos mondta, hogy csak 10 napig szedjem :(
Egyebkent ma teszteltem reggel egyet, tudom elvileg ez meg talan korai, a 11 dpo-n vagyok, ez negativ lett.
A dokid sarlatán, bezzeg itt van a rengeteg ügyes önjelölt orvos, aki majd megmondja neked, mit hogyan szedj.
Komédia, komolyan mondom :D :D
Kedves 17-es!
Nem tudom, miért kéne ahhoz orvosi diploma, hogy belásd, progeszteron a terhességhez KELL. És ha már volt vetélés (ami köztudottan sok esetben progeszteronhiány miatt következik be), akkor elég nagy butaság lenne a terhességhez KELLŐ progeszteront megvonni magunktól csak azért, mert az orvos azt mondta. Ehhez nem kell orvosnak lenni, ehhez elég a józan ész. Látom, híján vagy vele ;) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!