Mit gondoltok 6,1mm-es petezsák nem kicsi kereken 6 hetesen?
Benne semmit nem láttak még hasi uh- val. A fogantatás biztosan félidőben volt, mert csak akkor voltunk együtt. Ez május 22-23-ra tehető. Van még halvány remény hogy lesz babám?
Válaszoljatok légyszi, nagyon félek!!! Szívesen olvasnék hasonló tapasztalatokról is!
Szia!
Én 5 hetesen voltam,egyik nap hasi ultrahangon semmit sem látott az orvos,másik nap,másik orvos,hüvelyin 8 mm petezsákot,szikhólyaggal,és 1 mm embrióval...
Szóval a hüvelyi tényleg sokkal pontosabb :)
Sziasztok! Köszönöm a biztatást! :) Ti is középidőben estetek teherbe?
Egyébként van már egy 27 hós kislányunk! :)
Akkor ezek szerint van még remény! Köszi hogy leírtad! :) Ekkor még üres volt nálad is a petezsák? Mikor költözött bele a babóca?
2napja egyre erősebb reggeli rosszulléteim vannak, szédelgek, fáj a fejem, hányingerem van. Ha valóban elhalt volna a terhesség, akkor csak nem erősödnének a terhességi tünetek nem? Ja és van hogy a mindjárt megjön érzés is rámtör... Ettől parázok is rendesen!:))
Utolsó vagyok,igen első alkalommal csak a petezsák látszott,ez volt 5hét+2naposan.10 nappal később 15mm-es petezsák és benne egy pötty :-)Két héttel később 19mm-es picurka :-)ekkor volt 8hét+3napos az uh szerint. De én is féltem,hogy valami nem oké,amikor másodszor voltam,és még nem látszott a baba egyértelműen.Az orvos mondta,hogy nincs semmi gond ettől még.És az az igazság,hogy nem egy világbajnok uh-ja van a dokimnak,szerintem ettől is függ,egy jobb felbontású gépen előbb lehetne látni.Mindjárt megjön érzés nekem is volt,és aznap mikor nem vártam,egész rendesen fájt a hasam,már azt hittem,megint nem sikerült.
Nyugi,van ott baba biztosan :-) Majd írd meg,hogy mi volt,ha legközelebb mégy :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!