Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok 6,1mm-es petezsá...

Mit gondoltok 6,1mm-es petezsák nem kicsi kereken 6 hetesen?

Figyelt kérdés

Benne semmit nem láttak még hasi uh- val. A fogantatás biztosan félidőben volt, mert csak akkor voltunk együtt. Ez május 22-23-ra tehető. Van még halvány remény hogy lesz babám?

Válaszoljatok légyszi, nagyon félek!!! Szívesen olvasnék hasonló tapasztalatokról is!

2014. jún. 21. 16:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet még minden rendben. nem is értem, hogy miért hasi UH-t csináltak. A korai terhességet hüvelyivel szokták, mert úgy mindent pontosabban lehet látni.
2014. jún. 21. 16:43
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 5 hetesen voltam,egyik nap hasi ultrahangon semmit sem látott az orvos,másik nap,másik orvos,hüvelyin 8 mm petezsákot,szikhólyaggal,és 1 mm embrióval...

Szóval a hüvelyi tényleg sokkal pontosabb :)

2014. jún. 21. 18:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia,nekem 5+2 hetesen volt 5 mm a petezsák,hüvelyi uh-n. Szerintem simán lehet baba. De fura,hogy hasi uh-n nézték,azt csak asszem a 12.hét után szoktak.
2014. jún. 21. 22:02
 4/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a biztatást! :) Ti is középidőben estetek teherbe?

Egyébként van már egy 27 hós kislányunk! :)

2014. jún. 21. 22:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia,3-as vagyok,én vagy a 12. vagy a 14.napon,mert abban a hónapban csak akkor voltunk együtt :-)
2014. jún. 22. 14:27
 6/9 A kérdező kommentje:

Akkor ezek szerint van még remény! Köszi hogy leírtad! :) Ekkor még üres volt nálad is a petezsák? Mikor költözött bele a babóca?

2napja egyre erősebb reggeli rosszulléteim vannak, szédelgek, fáj a fejem, hányingerem van. Ha valóban elhalt volna a terhesség, akkor csak nem erősödnének a terhességi tünetek nem? Ja és van hogy a mindjárt megjön érzés is rámtör... Ettől parázok is rendesen!:))

2014. jún. 22. 15:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok,igen első alkalommal csak a petezsák látszott,ez volt 5hét+2naposan.10 nappal később 15mm-es petezsák és benne egy pötty :-)Két héttel később 19mm-es picurka :-)ekkor volt 8hét+3napos az uh szerint. De én is féltem,hogy valami nem oké,amikor másodszor voltam,és még nem látszott a baba egyértelműen.Az orvos mondta,hogy nincs semmi gond ettől még.És az az igazság,hogy nem egy világbajnok uh-ja van a dokimnak,szerintem ettől is függ,egy jobb felbontású gépen előbb lehetne látni.Mindjárt megjön érzés nekem is volt,és aznap mikor nem vártam,egész rendesen fájt a hasam,már azt hittem,megint nem sikerült.

Nyugi,van ott baba biztosan :-) Majd írd meg,hogy mi volt,ha legközelebb mégy :-)

2014. jún. 22. 21:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a drukkot! :) Csütörtökön megyek legközelebb! Majd írok mi volt! Szorítsatok légyszi!!
2014. jún. 22. 22:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Azt hiszem vége! :(((( csináltam egy Gabriel tesztet, és halványabb már rajta a csík, mint a múlt pénteki xepil tesztcsíkon! :(((( próbálok belenyugodni, de iszonyatosan nehéz! :(
2014. jún. 23. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!