Mit gondoltok, terhes vagyok? (kifejtve lent)
Elnézést,nem kell megmagyaráznod,de ennyire pontosan tudod,mikor van ciklus,meg ovu,meg minden,de a nőgyógyászt nem tudod?Meg hogy 72 órás tabi körül mi van?Ennek fordítva kéne lenni.Előbb tájékozódj,majd csináld.
2010. jan. 9. 21:04
12/28 A kérdező kommentje:
Jól van, nem kell leszólni, azért mert én is ember vagyok, tehát hibázhatok és csinálhatok hülyeséget. Az szóljon le, aki még soha nem hibázott, és nem volt meggondolatlan egyetlen egyszer sem. Azt, hogy mikor van az ovum aszerint következtettem ki, hogy mindig azon az egy napon volt áttetsző folyásom, a többin semmi sem, és hogy mindig 28 napos a ciklusom. A 72 órásról nem tudtam, hogy honnét kell beszerezni és hogyan, sosem volt iylesmire szükségem és igen még nőgyógyásznál sem voltam, mert gondoltam majd akkor elmegyek ha felkészültem rá és ha már szóba kerül a "nagy alkalom" a barátommal. De tessék, nem gondoltam rá, hogy megtörténik, de mégis, és elsőre bénáztunk egyet, mert elszakadt a gumi. Elég nekem az, hogy itt lerágom a körmöm az idegességtől, nem kell még az is, hogy leszóljanak. Köszönöm.
Először is nyugodj meg, mert ha elkezdesz idegeskedni akkor tuti késni fog és csak még idegesebb leszel. Reméljük nem lesz rá szükség,de ha hasonló eset fog előállni a jövőben akkor már tudni fogsz a 72 órás tablettáról és hogy hogyan juthatsz hozzá.
Igazad van, nem kellene hogy így neked essenek. Ti legalább védekeztetek! Sajnos előfordul, hogy kiszakad az óvszer...
Mást már nem csinálhatsz csak annyit, hogy veszel egy terhességi tesztet és ha nem jön meg akkor megcsinálod a tesztet.
Mikorra várod?
2010. jan. 9. 21:46
14/28 A kérdező kommentje:
Szerdára. De van itthon teszt, anyu általában tart itthon. De azt olvastam rajta, hogy reggel kell megcsinálni, vagyis jobb akkor, és nagyon nehezzen várom ki,de már csak 10 óra...
21:46-os vagyok
feltétlenül reggel csináld. A reggeli vizeletben a legtöbb a Hcg, és a tesztek a hcg szintet "mérik", ez alapján lesz negativ vagy pozitiv a teszt. Teszt is sokféle van, 10-es érzékenységű mutatja ki leghamarabb a terhességet.
Ha gondolod írd meg hogy mi lett a teszt eredménye. Drukkolok!
2010. jan. 9. 22:17
16/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm:). Amugy tudom, hogy reggel a legjobb, azért nem csináltam meg most, szóval ma szerintem aludni sem fogok...
2010. jan. 10. 10:47
Én is nagyon kíváncsi vagyok a teszt eredményére!
2010. jan. 10. 11:07
19/28 A kérdező kommentje:
Negatív, de lehet csinálok majd még egyet a biztonság kedvéért:D
2010. jan. 10. 11:25
Kapcsolódó kérdések: