Nikancska kérdése:
HELP! Babát szeretnék és nem tudom, hogy a Palástfű teát mikor kezdjem. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Most még épp hogy valami csurran cseppen a tamponba, azaz egy kicsit megvan még. És nem tudom hogy merjek e inni Palástfűteát vagy hogy mikor is kezdjem el? És meddig lehet inni és hogy nem e lesz esetleg valami bajom ha egyszer csak abba hagyom? Nem zavarna be a ciklusomba?
Előre is köszönöm a segítő válaszokat. :)
2014. jún. 20. 08:38
11/17 anonim válasza:
attól függ, mi a cél! Ha csak ciklusrendezés pl. akkor együtt is lehet, ha baba, akkor előbb cickafark, aztán palástfű
12/17 A kérdező kommentje:
kisbabát szeretnénk.
2014. jún. 20. 14:12
13/17 A kérdező kommentje:
Még egy gyors kérdés. Ha nem tudom hogy mikor van pontossan peteérésem akkor a ciklus felénél vagy a szerintem gondolt időbe kezdjem el inni a palástfűvet?
2014. jún. 25. 13:16
15/17 A kérdező kommentje:
az a baj hogy van amikor csak ugy begörcsölök és nem hiszem hogy másnaponta lenne ovum. mert tegnap úgy éreztem hogy találn talán de az a ciklus kb 10.-dik napja volt. de még reggel cickafarkot ittam. :( :(
2014. jún. 26. 08:20
17/17 A kérdező kommentje:
a ciklusom 30 napos kb. 18.án szokot megjönni és de pl most már 16-.-án megjött. A görcsölésem kb egy két percigvagy akár a mai napon 1-2 óra de nem vészes görcsök inkább szurkálo érzés.
2014. jún. 26. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!