Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma vagyoka ciklusom 12....

Ma vagyoka ciklusom 12. napján, általában 29 naposak a ciklusok. Ma érzékeltem a ciklusomban előszőr tojcsis folyást. Mikor legyünk együtt? Még ma is, vagy csak holnaptól kezdjük? A folyástól számítva hányadik napon szokott lenni tüszőrepedés?

Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 17:58
 1/5 A kérdező kommentje:
Görbém nincs,mert eddig minden hónapban mértem,és sehol semmi!!!Úgy döntöttem,hogy az ovu fájdalmat,és a folyásomat nézem,és annak függvényébe leszünk együtt,csak most az a kérdés,hogy minden nap,vagy hogyan érdemes?
2010. jan. 3. 18:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a menszi elmaradása után másnaponta a legjobb együtt lenni. Itt olvasottak alapján a tojcsis folyás a legtermékenyebb napon van, úgyhogy kapd el apát még ma!
2010. jan. 3. 18:12
 3/5 anonim ***** válasza:
én is úgy tudom, ahogy az előttem lévő írta. Hallottam viszont olyat is, hogy a tojásfehérjés nyák után pár napra történt meg csak az ovu. Mostanában minimum két naponta, de lehet naponta is, csak teljen el a két együttlét között minimum 24 óra.
2010. jan. 3. 18:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Tojásfehérjés nyák nem csak egy napig van! Több napig is lehet. Amíg van, végig szeretkezzetek, és a rákövetkező első szárazabb napon is.

[link]

A hüvelyi nyálka a termékenység legjobb jele. Ha semmi egyébre nem figyelsz, akkor legalább ezt figyeld. Amint krémes vagy tojásfehérjeszerü a nyálkád (lehet közvetlenül a méhszájnál is próbát venni), elérkezett a szeretkezés ideje. Lehetséges, hogy csak 1-2 napig van tojásfehérjeszerü nyálkád. A tüszörepedés valószínüleg az utolsó legjobb minöségü nyálkájú napon van, vagy a rákövetkezö napon. A tüszörepedés után egy kiszáradás következik, ami azt jelenti, hogy kb. 3 napon belül eltünik minden nedvesség.

2010. jan. 3. 19:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,akkor most így teszünk,aztán meglátjuk!!!
2010. jan. 4. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!