Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet az oka, ha az első...

Mi lehet az oka, ha az első összejött?

Figyelt kérdés
Sziasztok,van mar egy 20 honapos kisfiam. A parommal mar lassan egy eve probalkozunk a masodik babàn,de egyszerűen nem jön össze. Az első is kemèny menet volt de csak itt fekszik. Teljesen ketsegbe vagyok ese, volltam teljeskörű kivizsgalason minden minden rendben es szep,mi lehet a baj?
2014. jún. 18. 23:35
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Videken dolgozik a parom igy nem tudunk tobbet egyutt lenni,cisztam es hormonalis problemam nincs ezt most 2 hete vizsgalltak ki. Hormongyogyszert nem kaphatok mert magasvernyomasba szenvedek. Igen igy nehez okosnak lenni,mivel sokmindent irtok de amiket irtok azokat mar neztek azt meg hogy y ferjem videken dolgozik hat ,dolgozni kell. 2 dokinal volltam egyikse talalt semmit,mAr rengeteg penzt adtunk ki.
2014. jún. 23. 23:16
 12/12 anonim ***** válasza:

De őt nem vizsgálták, és nem szeretkeztek peteéréskor.

Ez NEM próbálkozás.

Tehát baj sincs, amit ne tudnátok hol keresni.

Az ok az, hogy nem próbálkoztatok még.

Mert amit leírtál, az nem próbálkozás.

1. Kivizsgálni és kikezelni őt!

2. Miután igazoltam egészséges ő, peteéréskor szeretkezni két éven át!

Ezt nevezik próbálkozásnak.

Ha ez sikertelen, csak akkor kell meddőségi okot keresni!

Jelenleg az ok az, hogy ő nincs jelen akkor, amikor fogamzóképes vagy, és hogy nincs információtok az ő intim egészségérő és nemzőképességéről!

2014. jún. 23. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!