Sziasztok,van mar egy 20 honapos kisfiam. A parommal mar lassan egy eve probalkozunk a masodik babàn,de egyszerűen nem jön össze. Az első is kemèny menet volt de csak itt fekszik. Teljesen ketsegbe vagyok ese, volltam teljeskörű kivizsgalason minden minden rendben es szep,mi lehet a baj?
2. Átlagosan 1-2 év a teherbeesés; miért gondolod, hogy baj van, ha pár hónap alatt nem jött össze?
3. A párod is volt teljeskörű kivizsgáláson??
4. Tudod, mikor van peteérésed?
2014. jún. 18. 23:45
2/12 anonim válasza:
Milyen vizsgálatok voltak? Ciklusod rendszeres? Párod is volt kivizsgáláson?
2014. jún. 19. 00:23
3/12 anonim válasza:
Sok barátunknak csak 1-1.5-4 év múlva jött a második vagy többedik baba. Nekünk a második hamar jött, de a harmadik nem. Mondjuk a másodikat nem terveztük csak jött, a harmadikat meg már nagyon vártuk teljesen rágörcsöltem és ez volt a baj. Érdemes szerintem egy doboz terhes vitamint beszedni,talán azért nem jön mert kicsit le van gyengülve a vitamin készleted, esetleg E-vitamint (nem próbáltam, de sokan javasolják, hőmérő módszert is ki próbálhatod, vagy egyéb ovu meghatározó módszert. Mi a harmadikra 3 évet vártunk. Legyetek együtt amikor jól esik, és előbb utóbb jönni fog a baba. (2 hónapos fiamat szoptattam, amikor ismét terhes lettem, erre alapozva, hogy szoptatás alatt nem lehet teherbe esni)
2014. jún. 19. 07:27
4/12 anonim válasza:
Elso baba elso honapban sikerült.
Masodik 11.honap utan!!!
(6.honapban mi megcsináltattuk a vizsgálatokat semmi gond nem volt,tehat csak idő kellett)
Most az 5.probalkozos honapban vagyunk a harmadikkal.
31eves múltam,a férjem 34.
És volt egy megszakítás melletti terhessegem is,igaz abbol nem szuletett baba.
Szoval azt mondom nyugodj meg,most mar en is tudom normális az 1ev,max korabban mázlista voltam,hogy elsőre sikerült!
2014. jún. 19. 08:10
5/12 anonim válasza:
Miért ne lehetne szoptatás alatt teherbe esni? A legtöbben pont akkor lesznek újra terhesek, mert azt hiszik, hogy nem lehet, aztán hoppá, mégis.
2014. jún. 19. 08:35
6/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok,koszonom a valaszokat. Mivel az első baba sikerult igy a paromnem hiszi hogy lenne nala baj. A menstruaciom hol rendsteres par honapig hol nem most nem jott meg 2 honapig es most par napja elkezdtem gsengen verezni, nem szoktam homerőzni egyszer proballtam de akarmikor mertem normalis volt a hom, az elso babam menszesz alatt fogant. Csak mar lassan 1 eve ha nem tobb hogy probalkozunk, parom videken dolgozik heti egy napot latom max kettot kicsit nehez a barmikor,de az első is hetvegen fogant,halottammikyenről hogy masodlagos meddőseg.
2014. jún. 19. 23:01
7/12 anonim válasza:
6: Ez nem a párod hiedelmén múlik, egyszerűen nem szakszerű a meddőségi kivizsgálás, ha elsőként nem a férfit vizsgálják, nem tudom, ki volt ez az agyas, akinél jártatok, ehhez még orvosnak sem kell lenni...
Ha nem rendszeres a ciklusod, az már jelezhet cisztát, vagy bármi nehezítő tényezőt.
Ha nem peteéréskor van az együttlét, akkor nincs min csodálkozni...
Ez nem nevezhető próbálkozásnak, hogy havi 2-3x vagytok együtt és az nem peteéréskor van...
2014. jún. 19. 23:45
8/12 anonim válasza:
5: Elvileg a szoptatást biztosító hormonok gátolják/nehezítik a peteérést.
2014. jún. 19. 23:46
9/12 anonim válasza:
Ha rendszereteln a ciklusod akkor hormonális gondod biztos van. Attól, hogy anno nem volt gond a pároddal most még lehet.
2014. jún. 20. 00:32
10/12 anonim válasza:
Gombás fertőzés a fiúknál nehezen derül ki, de okozhat termékenységi problémát. És valóban azért mert régebben (bár írod, hogy az első is nehezen jött) nem volt probléma most lehet. Egyértelmű, hogy probléma van, mert nem mensizer rendesen, nem hogy 28 naponta, de még csak szabályos 40 naponta sem. Ez probléma! Nekem már 6 hetes kontrolon mondta a nőgyógyászom, hogy szedjek fogamzásgátlót mert látja, hogy van peteérésem, de mensi nem lesz, hozzá, de peteérés van. Csak, hogy ehhez is hozzászóljak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!