Korábban volt peteérésem?
Figyelt kérdés
Most múlt el a menstruációm 13.-n ma (16.) kellett visszamennem ultrahang kontroll vizsgálatra, mert a múlt hónapban találtak cisztát nálam. Szerencsére a ciszta elfolyt. Most viszont azt írták a papírra, hogy Douglasban kevés folyadék, rétegvastagság 13 mm. Az endometriumom 5.4 mm . Ja és az uterus afv-ben 76*40 mm szabályos szerkezetű, rendes nagy. 2 hete ez 70*40 mm volt. Korábban volt peteérésem ? Próbálkoztunk a párommal, azaz nem próbálkoztunk csak a puszta kívánás alkalmából voltunk együtt minden nap.. lehet hogy így sikerül a baba ?2014. jún. 16. 15:31
1/2 F.B.I. válasza:
A leleted az jelenti, hogy a ciszta valószínűleg kipukkant és ezért van folyadék a Douglas üregben, ami 13mm magas, ami ebben az esetben egyáltalán a nem kóros. Az endometrium 5,4 mm,ami a follikuláris fázisra azaz a peteérés előtti időszakra jellegzetes és normális. az uterus afv-ben az azt jelenti, hogy a többséghez tartozol és előrehajló méhed van. az hogy 76*40vagy 70-40mm-es a méhed az nem nagy eltérés szóval emiatt ne izgulj. Miből gondolod, hogy volt peteérésed, ugyanis a petefészkekről nincs adat írva,amiből következtetni lehetne. Amúgy az 5,4 mm-es méhnyálkahártya vastagság ritkán teszi lehetővé a terhességet. Én úgy gondolom, még a peteérés előtti időszakban vagytok, szóval hajrá!
2/2 A kérdező kommentje:
Olvastam, hogy ez a folyadék tüszőrepedéskor keletkezhet vagy ha gyulladás van a szervezetben ! :) Köszönöm szépen, sajnos a szonográfustól nem tudtam megkérdezni olyan hamar 'kizavart' ..bunkó egy nő ! Gondolkodtam rajta mivel szoktam érezni a jeleket, szúrkálást görcsöléseket illetve olyankor a természetem/viselkedésem megváltozik ! :) Köszönöm mégegyszer a segítséget ! :)
2014. jún. 16. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!