Lekéstem volna az ovulációt, vagy még csak most lesz?
Dióhéjban ez a helyzet:
Május 29.-ére vártam,de nem jött.Egy hetes késés után megjött júni 4.-én.9.-éig tartott,azaz múlthét hétfőig.Csütörtökön vettem ovu tesztet,aznap este már meg is csináltam egyet,ami majdnem olyan erős volt mint a controll csík,egy kicsit volt halványabb.Péntek este is csináltam egyet,az is ugyan lett mint a csüt.i. Majd a szombat esti már halványabb lett,és a tegnap esti is.Egy sem lett pozi.Elkezdtem hőmérőzni is 3 napja,36.2 a reggeli hőm eddig.Tehát a hőm szerint még nem volt ovum mert akkor már a hőmnek is emelkednie kellene,de az ovutesztek meg inkább halványodnak mint erősödnének.Én már semmit sem értek komolyan.A ciklusom 28-30 napos szokott lenni kivéve a múlt hónapot mert akkor a 35. napra jött meg.Az ilyen késések nálam nem jellemzőek,olyan megesik,hogy 1-2 nappal hamarabb vagy később jön,de egy hetet még sosem késett.Szerintetek lemaradtam az ovuról,vagy még csak ezután lesz,vagy nem is lesz p.érésem egyáltalán?
Miért milyen szabályai vannak?Nem reggeli első pisiből csinálom,és előtte 2 órával minimális folyadékot iszok csak.Milyen szabályok vannak még?
Na itt vannak az eddig tesztjeim,kivéve a csütörtökit mert azt kidobtam,de ugyan olyan volt mint a pénteki.:
Ez a mai,igaz ez már másfajta teszt,nem olyan márka mint a múltheti:
És itt az összes:
Biztos,hogy nem késtem le az ovut??A mai még halványabb,igaz mint mondtam is az más márkájú,de akkor is.Hát lesz ami lesz,ezt a hetet még végigtesztelem,meg amikor csak lehet együtt leszek a párommal,aztán vagy megjön vagy nem.. :( De szerintetek lehet ebből még a héten ovuláció?Mint mondtam a hőm is csak 36.2.Ha ovu után lennék magasabbnak kellene lennie.Szerintetek lesz ovum olyan 18-20.a környékén?Lesz még ebből a halvány ovutesztből pozitív?? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!