25-ös érzékenységű teszt mensi elmaradása után hányadik napon mutatja ki a terhességet?
Figyelt kérdés
2014. jún. 15. 21:49
1/5 anonim válasza:
Elvileg aznap mar ki kene h mutassa.Ha kesoi peteresed volt,akkor par nap mulva...Azt tudod mikor volt peteeresed?
2/5 A kérdező kommentje:
Az utolsó mensim május 14-én volt, a peteérésen jún 1-jén, a ciklusaim pontosan 32 naposak ...így mára nem vártam. ( nem is jött de félek hogy a 25-ös teszt még nem mutatná ki)
2014. jún. 15. 22:01
3/5 anonim válasza:
Szerintem már most is mutatná, ha baba van!!
4/5 anonim válasza:
Szia! Nekem máj15-én volt meg utoljára, szerdán kimutatta mens előtt 1 nappal a fecelle 25-ös teszt. Pénteken, és mai is teszteltem szintén pozitívat.
5/5 A kérdező kommentje:
Reggel tesztelni akartam de az ébredési hőmérsékletem leesett. Várok még 1 napot lesz ami lesz. Kezdek lemondani róla :(
2014. jún. 16. 07:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!