Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik olyan vitamin, vagy...

Létezik olyan vitamin, vagy bármi ami javítja a féri termékenységet?

Figyelt kérdés

Rengeteg női termékenységet elősegítő dologról hallottam már,de hiába keresgélek nem találok semmit,ami férfiaknak is bevállhat.

Ha tudtok valami hasznosat,kérlek írjátok meg nekem!

köszönöm

2008. júl. 31. 12:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az én férjem szed hosszan felszívódó(retard) C vitamint, ginzenget, és a perui macát, valamint issza az aloé gélt.

sok sikert nektek is! sok fehérje, rendszeres étkezés, mozgás, stresszmentes élet!!!

2008. júl. 31. 15:46
 12/14 A kérdező kommentje:

Mi az az aloé gél???

Hol lehet hozzájutni???Bocs ha butákat kérdezek,de nem hallottam még ezekről a dolgokról!!

2008. júl. 31. 15:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Semmi gond!

Az aloe vera növényből készült a gél, 1 literes flakonban van, iható formában! Méregtelenít, erősíti az immunrendszert, vitaminok és antioxidánsok tucatja van benne!

A Forever Living Products termékek egyike. Nem olcsó, de 1-2kúrát érdemes megcsinálni! Mi tőlük rendeljük a Multi Macát is! Ha fürge és triplaannyi "kiskatonát" akarsz a férjednek, ezutóbbit szedetsd vele mindenképp!:)

Herbáriákban is kapható Maca Vibe néven!

üdv.

2008. júl. 31. 20:04
 14/14 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm!

Sokat segítettetek.puszi nektek!

2008. aug. 1. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!