Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 14 napja nem jött meg. fáradék...

14 napja nem jött meg. fáradékony vagyok, hányingerem van, nőt a mellem, szagokra allergiás vagyok. Ez vajon terhesség lehet?

Figyelt kérdés

2014. jún. 15. 07:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
89%
ha terhes vagy, én nem akarlak buzdítani, hogy vetesd el, de azért át kéne gondolnod, hogy hogyan tovább. nem akartál tovább tanulni? szakmát szerezni, kicsit jobban megismerni a világot? utazni pár helyre?kicsit magadért élni? na meg az anyagiak...és tényleg ki fog tartani melletted a párod. baromi gyorsan kezdj felnőni, mert látom örülsz a babának.de nem lesz olyan tündér mese, mint ahogy most gondolod.
2014. jún. 15. 14:47
 22/25 anonim ***** válasza:
na,terhes vagy? :)
2014. jún. 16. 08:50
 23/25 anonim ***** válasza:
Hahóóó?na?
2014. jún. 16. 12:17
 24/25 A kérdező kommentje:
Nincs baba 😊
2014. aug. 2. 11:40
 25/25 anonim ***** válasza:
21-es vagyok: így a jó! olvasd el újra amiket fent írtam. a babára és családra való felkészülés nem csak azt jelenti, hogy anyagilag megteremted ami kell. és még azt se hogy esetleg megtalálod életed szerelmét. ki kell teljesedned. fejleszd a személyiséged azzal, hogy tanulsz, embereket ismersz meg, amennyire lehetőséged engedi világot látsz. és akkor amikor eljön az ideje, baba érkezése után néhány hónappal nem azt fogod mondani, hogy 'én nem így gondoltam és nem ilyen lovat akartam" mint ahogy rengetegen. csak akkor lesz igazán boldog a baba nevelés, ha tudod, hogy igen ez az életem következő lépése. mert nemcsak a cukiságból áll a babázás. sok baba az első 3 hónapban egyfolytában sír. nem kicsit hanem elemi erővel. az életed a babapopsi törölgetéséből, folyamatos gőgicsélésből, lehányt ruhákból, állandó éjszakázásokból fog állni...miközben a barátnőid tanulnak, buliznak, ismerkednek, élik a fiatalok gondtalan életét...gondold át. semmit ne siess el. minden jót!
2014. aug. 3. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!