14 napja nem jött meg. fáradékony vagyok, hányingerem van, nőt a mellem, szagokra allergiás vagyok. Ez vajon terhesség lehet?
Figyelt kérdés
2014. jún. 15. 07:59
11/25 anonim válasza:
Hát, 14 napja késik....ez jelent valamit, bár én már vettem volna tesztet.
12/25 anonim válasza:
Amúgy a szüleid mit szólnának?
13/25 A kérdező kommentje:
Igen tisztában vagyok vele hogy fiatal vagyok de van kettő hugom én neveltem őket szerintem a picivel is menni fog inkabb fel nevelem mint megöljem ra adásul párom tündéri nagyon imádjuk egymást. Apukám nem ismerem,Anyukám ellenzi de nem vele élek már.
2014. jún. 15. 08:47
14/25 anonim válasza:
Úhhh! Nem irigyellek! 18 évesen még nagyon fiatal vagy egy saját babához. Biztosan babáztál a tesóiddal, de vajon neked kellett előteremteni a minden napi betevőt, pénzt a pelusra és a ruhákra? Úgy érzem, ez egy fellángolás mindkettőtök részéről. Az ilyet sosem értem!
15/25 anonim válasza:
Persze, hogy imádjátok egymást, hisz még csak 17 éves vagy! Tudod, hány pasit imádtam akkor én is?? Mindröl azt hittem, ö lesz az igazi, de persze nem igy lett. Fiatal vagy még! Egyedül is kèpes leszel öt felnevelni és megadni neki mindent?? Kötve hiszem! Gondold ezt még át!
16/25 anonim válasza:
Még nem is biztos hogy terhes. Sok mindentől késhet, különben se kell pálcát törni a feje felett. Ha ő szeretné ezt a babát, és úgy érzi fel tudja nevelni, szerintem nem fogja elvetetni csak mert itt sokan azt mondják hogy túúúl fiatal.
17/25 anonim válasza:
Vegyél egy tesztet és csináld meg! Basszus ennyi idősen vállalod de annyi eszed sincs h tesztelj egyet. Elég valószínű h terhes vagy.
19/25 anonim válasza:
én tavaly ugyan így voltam 2hét késés után teszteltem erős pozitívat délutáni vizeletből :) és ugyan ezek voltak a tüneteim :) 14hónapos most a kislányom :) írd meg az eredményt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!