Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 14 napja nem jött meg. fáradék...

14 napja nem jött meg. fáradékony vagyok, hányingerem van, nőt a mellem, szagokra allergiás vagyok. Ez vajon terhesség lehet?

Figyelt kérdés

2014. jún. 15. 07:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Hát, 14 napja késik....ez jelent valamit, bár én már vettem volna tesztet.
2014. jún. 15. 08:41
 12/25 anonim ***** válasza:
Amúgy a szüleid mit szólnának?
2014. jún. 15. 08:43
 13/25 A kérdező kommentje:
Igen tisztában vagyok vele hogy fiatal vagyok de van kettő hugom én neveltem őket szerintem a picivel is menni fog inkabb fel nevelem mint megöljem ra adásul párom tündéri nagyon imádjuk egymást. Apukám nem ismerem,Anyukám ellenzi de nem vele élek már.
2014. jún. 15. 08:47
 14/25 anonim ***** válasza:
Úhhh! Nem irigyellek! 18 évesen még nagyon fiatal vagy egy saját babához. Biztosan babáztál a tesóiddal, de vajon neked kellett előteremteni a minden napi betevőt, pénzt a pelusra és a ruhákra? Úgy érzem, ez egy fellángolás mindkettőtök részéről. Az ilyet sosem értem!
2014. jún. 15. 10:14
 15/25 anonim ***** válasza:
Persze, hogy imádjátok egymást, hisz még csak 17 éves vagy! Tudod, hány pasit imádtam akkor én is?? Mindröl azt hittem, ö lesz az igazi, de persze nem igy lett. Fiatal vagy még! Egyedül is kèpes leszel öt felnevelni és megadni neki mindent?? Kötve hiszem! Gondold ezt még át!
2014. jún. 15. 10:28
 16/25 anonim ***** válasza:
Még nem is biztos hogy terhes. Sok mindentől késhet, különben se kell pálcát törni a feje felett. Ha ő szeretné ezt a babát, és úgy érzi fel tudja nevelni, szerintem nem fogja elvetetni csak mert itt sokan azt mondják hogy túúúl fiatal.
2014. jún. 15. 11:47
 17/25 anonim ***** válasza:
Vegyél egy tesztet és csináld meg! Basszus ennyi idősen vállalod de annyi eszed sincs h tesztelj egyet. Elég valószínű h terhes vagy.
2014. jún. 15. 12:10
 18/25 anonim ***** válasza:
Na?
2014. jún. 15. 12:54
 19/25 anonim ***** válasza:
én tavaly ugyan így voltam 2hét késés után teszteltem erős pozitívat délutáni vizeletből :) és ugyan ezek voltak a tüneteim :) 14hónapos most a kislányom :) írd meg az eredményt
2014. jún. 15. 13:05
 20/25 anonim ***** válasza:
teszteltél?
2014. jún. 15. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!