Szerintetek mikor lesz ovulációm?
A tegnap esti ovu tesztem is ugyan ilyen volt.Együtt is voltunk a párommal,viszont arra számítottam,hogy a ma esti tesztem már pozi lesz,ehelyett ugyan olyan lett mint a tegnapi. :( Itt a tesztem:
Szerintetek mikor várható ovu? 1-2,esetleg 3 nap múlva csak?
Kicsit hosszú történet :/
Május 29.ére vártam a menzeszem,de nem jött.Pont egy hetet késett amikor megjött június 4.én.Most múlt el hétfőn(9.én),tegnap megvettem az ovutesztet délelőtt,este meg is csináltam és ilyen lett mint ez.
Úgyhogy ma vagyok a 10. napon.Amúgy nekem nem igen volt még egy hetes késésem,nem tudom,hogy ilyenkor honnan kell számolni a ciklus napokat..onnantól ahonnan eredetileg meg kellett volna jönnie(azaz Május 29.étől),vagy amikor is ténylegesen megjött..mert ha május 29.éhez nézem,akkor valóban mostanában kell lennie a p.érésemnek..28,30 naposak a ciklusaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!