Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mikor lesz ovulációm?

Szerintetek mikor lesz ovulációm?

Figyelt kérdés

A tegnap esti ovu tesztem is ugyan ilyen volt.Együtt is voltunk a párommal,viszont arra számítottam,hogy a ma esti tesztem már pozi lesz,ehelyett ugyan olyan lett mint a tegnapi. :( Itt a tesztem:

[link]

Szerintetek mikor várható ovu? 1-2,esetleg 3 nap múlva csak?

2014. jún. 13. 19:55
 1/4 A kérdező kommentje:
2014. jún. 13. 19:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos még várat magára. Csak tesztelgess szorgalmasan! Hanyadik napon vagy?
2014. jún. 13. 20:05
 3/4 A kérdező kommentje:

Kicsit hosszú történet :/

Május 29.ére vártam a menzeszem,de nem jött.Pont egy hetet késett amikor megjött június 4.én.Most múlt el hétfőn(9.én),tegnap megvettem az ovutesztet délelőtt,este meg is csináltam és ilyen lett mint ez.

Úgyhogy ma vagyok a 10. napon.Amúgy nekem nem igen volt még egy hetes késésem,nem tudom,hogy ilyenkor honnan kell számolni a ciklus napokat..onnantól ahonnan eredetileg meg kellett volna jönnie(azaz Május 29.étől),vagy amikor is ténylegesen megjött..mert ha május 29.éhez nézem,akkor valóban mostanában kell lennie a p.érésemnek..28,30 naposak a ciklusaim.

2014. jún. 13. 20:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Hiaba kesett..mindig a ciklus elso napjatol szamoljuk. Tehat 4.en megjott es onnan szamolod. De az ovu teszt szepen mutatni fogja!
2014. jún. 13. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!