Egyuttlettol szamitva mennyi ido mulva mutatja ki egy erzekenyebb teszt a terhesseget?
Van, aki korábban tesztel és már halványan mutatja neki, de általában a nemvárt menstruáció időpontjában kell tesztelni, de még jobb, ha vársz egy-két napot, hogy késsen. Akkor már nem kell találgatni, hanem mutatni fogja szépen.
Egyébként ez a "legérzékenyebb teszt" dolog nekem úgy volt, hogy vaterás teszttel teszteltem elsőre, ami elvileg a legérzékenyebb 10-es és extra halványat mutatott! Utána vettem egy tesztet a gyógyszertárba, az már csak 25-ös érzékenységű volt és sokkal, de sokkal erősebben mutatta! Meg nem egy kismama írta, hogy a 25-ös jobban kimutatta...
Na akkor hogy is van ez? :)
5 hetes km
én kivárnám azt, mikor kimarad a menstruáció (van benne tapasztalatom, 4 évig vártunk a babára)
egyébként nekem a 10-es teszt egyáltalán nem mutatta a terhességet (pedig már késett a vérzés pár napot, míg egy sima rossmannos 25-ös igen)
Hat en nagyon izgulok....:D :)
1 hete voltunk egyutt..tegnap este nyomasra cseppekben jott a tejem..
19 honapos a lanyom..aki 3 honapos kora ota nem szopizik...
1 eve semmilyen tejem nincs 1 csepp sem..
most feszulnek a melleim...szurkalnak..es a hasam is alul..
"nyomasra cseppekben jott a tejem"
Ha ez így van, annak én nem örülnék. Ez nem biztos, hogy terhességi tünet, hanem prolaktinprobléma is lehet.
Hat pedig jon..
meglatom..megjon e a menszeszem..ha meg akkor gond van...
akkor hova kell mennem,kihez forduljak?
Koszonom szepen.
Megvarom a mensit...feleslegesen nem futkozom..lehet,hogy baba van es ezert.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!