5 napja késik és még mindig nega a teszt! Hogy lehet ez?
Figyelt kérdés
Pontosak a ciklusaim, mindig 28 naposak voltak. Terhestüneteim is vannak: Kieresedtek a cicijeim és feszülnek, a derekam fáj, az együttlét intenzivebben érezhető, hányinger. Dokihoz csak 3 hét múlva jutok el, mert most külföldön vagyok, de addig megőrülök! Miért nem mutat semmit a teszt? :(2014. jún. 12. 13:58
1/11 Szuszu26 válasza:
Szia. Lehet nem közép időben fogant a babóca. 2-3 nap mulva csinálj egy másik tesztet. De volt nekem is olyan, hogy terhes tüneteket produkáltam, közben sehol semmi nem volt. Kitartás és pár nap mulva ujra tesztelés. :-)
2/11 anonim válasza:
Nekem 3szor maradt ki a menstruációm( két fiam van,és egyszer cisztám volt) A cisztánál a teszt negatív volt,nem úgy,mint a fiúknál.
Amúgy már késik?
3/11 anonim válasza:
ha tudod az ovu idejét és eltelt legalább két hét azóta akkor tuti nem azért késik mert terhes vagy, a tüneteket meg remekül be tudja magának beszélni az ember sajnos ha babát akar.
4/11 A kérdező kommentje:
5 napja késik igen. Nem vagyok rágörcsölve, csak azóta agyalok rajta, amióta elkezdtek fájni a melleim.
2014. jún. 12. 14:32
5/11 anonim válasza:
Nekem is 1 hete kèsik. Teszt negativ.Tüneteim is vannak.Holnap megyek vèrvètelre.SZeretnèk babat de jobban szeretnem tudni h most mi van.Mert ilyen mèg nem volt.TE mikor teszteltèl utoljàra?
6/11 A kérdező kommentje:
Akkor egy cipőben járunk! :-) Tegnap, de már elegem van a tesztekből! Jövő héten újra nekiállok. :-/ szurkolok, hogy baba legyen!
2014. jún. 13. 06:50
7/11 anonim válasza:
Nekem nem jött össze sajnos!de neked drukkolok!
Majd írd meg,hogy sikerült-e!
8/11 A kérdező kommentje:
Sajnálom! :-( új hónap, új lehetőség. Mindent bele! :-) köszi! Megírom! :-)
2014. jún. 13. 20:48
9/11 anonim válasza:
Igen mindenképpen próbálkozunk mensi utan :) legfeljebb többször :D
Neked meg mindig semmi?mikor csinálsz megint tesztet?
10/11 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi. :) Jövő héten tesztelek, már elegem van a sok nega tesztből! Inkább várok még. :)
2014. jún. 14. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!