Ma 9 napja késik! Tegnap du. Csináltam meg a 4. pozitív tesztet! Voltam orvosnál, semmit nem látott, jövő héten kell visszamennem! Hány hetes lehetek? Ugye jövő héten látszódni fog?
Szia!
Sajnos nem vagyok fővárosi, ezért nem tudok segíteni neked doki-ügyben. Viszont javaslom, csatlakozz egy kismama-csoporthoz, pl. Facebook-on rákeresel: Kismamák és babatervezők csoportja! De egy csomó más fórum is van, sok kismama van, valaki biztos tud neked jó dokit ajánlani a környékeden! :)
Egyébként én most vagyok a 6. héten és ez a has szurkálás teljesen normális dolog, a dokim szerint "csinálja a helyet magának"! Tehát nyugodj meg, ez teljesen természetes, sőt jó jel, hiszen ebből is tudod, hogy fejlődik, növekszik és minden rendben van! :)
A méhszalagok is nőnek, tágulnak a babával együtt és ez okozza tulajdonképpen ezeket a fájdalmakat.
De amíg nem vérzel, nincsenek nagyon erős görcseid, addig aggodalomra semmi ok! :) Pihenj sokat, igyál sok folyadékot, vigyázz a meleg idő miatt és szedj magnéziumot, terhesvitamint!
Boldog babavárást! :)
Juj, de jó, örülök és reménykedj mégis az ikrekben, biztos csodás dolog lehet, de persze ha egy maradna, akkor meg rá kell nagyon vigyáznod! :)
Én is ma megyek dokihoz először, már úgy izgulok, szurkoljatok!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!