Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma 9 napja késik! Tegnap du....

Ma 9 napja késik! Tegnap du. Csináltam meg a 4. pozitív tesztet! Voltam orvosnál, semmit nem látott, jövő héten kell visszamennem! Hány hetes lehetek? Ugye jövő héten látszódni fog?

Figyelt kérdés
2014. jún. 13. 08:33
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Ma egész jól vagyok,kis émelygést+ a melleimet leszámítva!Nagyon várom a keddet!Boldog babavárást!
2014. jún. 15. 12:34
 12/22 A kérdező kommentje:
Hova mehetnék egy "normális"orvoshoz,ahol tényleg jók az uh gépek?Egyelőre nem szeretnék magán úton menni!
2014. jún. 15. 16:26
 13/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos nem vagyok fővárosi, ezért nem tudok segíteni neked doki-ügyben. Viszont javaslom, csatlakozz egy kismama-csoporthoz, pl. Facebook-on rákeresel: Kismamák és babatervezők csoportja! De egy csomó más fórum is van, sok kismama van, valaki biztos tud neked jó dokit ajánlani a környékeden! :)

Egyébként én most vagyok a 6. héten és ez a has szurkálás teljesen normális dolog, a dokim szerint "csinálja a helyet magának"! Tehát nyugodj meg, ez teljesen természetes, sőt jó jel, hiszen ebből is tudod, hogy fejlődik, növekszik és minden rendben van! :)

A méhszalagok is nőnek, tágulnak a babával együtt és ez okozza tulajdonképpen ezeket a fájdalmakat.

De amíg nem vérzel, nincsenek nagyon erős görcseid, addig aggodalomra semmi ok! :) Pihenj sokat, igyál sok folyadékot, vigyázz a meleg idő miatt és szedj magnéziumot, terhesvitamint!

Boldog babavárást! :)

2014. jún. 16. 10:26
 14/22 A kérdező kommentje:
8-ra megyek dokihoz,szorítsatok,hogy sikerüljön végre látni vmit!!!
2014. jún. 17. 06:25
 15/22 anonim ***** válasza:
Na mi újság?
2014. jún. 17. 11:16
 16/22 A kérdező kommentje:
Gyönyörű petezsák,kettő!!!!:)A páromnak is van ikertestvére:)EAz egyik petezsák 11 mm ,a másik valószínű nem maradmeg,de az egyik biztos!Ennyit mondott,meg azt,hogy bizonyított terhes vagyok!3hét múlva kell mennem és beszéljük a továbbiakat!Terhegondozás,védőnő stb!Nagyon boldogok vagyunk,mégha "csak"egy marad is!!
2014. jún. 17. 12:47
 17/22 anonim ***** válasza:
Gratulálok!
2014. jún. 18. 07:50
 18/22 anonim ***** válasza:
Gratulalok! Es drukkolok mindket babanak;-)
2014. jún. 18. 07:57
 19/22 anonim ***** válasza:

Juj, de jó, örülök és reménykedj mégis az ikrekben, biztos csodás dolog lehet, de persze ha egy maradna, akkor meg rá kell nagyon vigyáznod! :)

Én is ma megyek dokihoz először, már úgy izgulok, szurkoljatok!!! :)

2014. jún. 18. 08:58
 20/22 A kérdező kommentje:
Na mi újság??Nekem tegnap este meg ma reggel elkezdett szúrkálni a jobb oldali petefészkem!Szedek magne b6- ot,3x1-et!Nem elviselhetetlen,de nem túl jó!Most napokig nem éreztem a hányingeren kívül semmit!Van félnivalóm?
2014. jún. 19. 06:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!