Van itt valaki akinek elsőre összejött a baba? 20/l
Figyelt kérdés
Ahogy olvasgatom itt a kérdéseket, nagyon sok olyat olvasok, hogy már fél éve, egy éve, másfél éve próbálkoznak és nem jött össze még a pici. Jó lenne hallani az ellenkezőjét is már, hátha többen vannak szerencsések :)2014. jún. 12. 20:13
21/32 A kérdező kommentje:
Na mi újság csajok?
2014. jún. 19. 00:48
22/32 anonim válasza:
Nekem ismét csalódás volt ez a honap is:'(
23/32 A kérdező kommentje:
:( Sajnálom. A kövi hónap biztos sikeres lesz. ;)
2014. jún. 19. 19:36
24/32 anonim válasza:
Hát az isten szóljon ki belőled;-) :-)ari vagy h biztatsz:-)köszi:-)nálad mi a helyzet?
25/32 A kérdező kommentje:
Hétfőn vagy kedden tesztelek mert nem fogom kibírni :) Csak furcsa az egész. A mellem nehéz, mintha izomlázam lenne. Lehet hogy nevetségesen fog hangzani, de elmesélem :D Volt az a film hétvégén, hogy csere bere szerencse. Van az a rész benne, hogy a csaj kaparja le az asztal alól a rágót és bele esik a torkába. Majdnem elhánytam magam. :DD A párom is nevetett rajta, hisz ő is furcsállta mert én nem vagyok ilyen.:DD Nem tudok semmitől rosszul lenni. Hasszurka. Fáradtság. Szédülések néha. Dehát nem merem elbízni magam. :) Szorítsatok! :)
2014. jún. 19. 22:15
26/32 anonim válasza:
Ez aranyos:-) hát küldök neked hatalmas drukkot:-);-)
27/32 A kérdező kommentje:
Ma csináltam egy tesztet :) X epil 25-ös. A ciklusom 28. napja van. Pé. 11.-én volt!:) Természetes fényben nagyon halvány pozi :) <3
2014. jún. 22. 10:54
28/32 anonim válasza:
De jó!!! Van róla esetleg képed?
29/32 A kérdező kommentje:
2014. jún. 23. 07:09
30/32 anonim válasza:
Gratulálok!Halvány,de pozi.Enyém is pont ilyen volt a 11.DPO-n.14 napon már erősebb volt.
Betti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!