Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sasszeműek mit láttok ezeken...

Sasszeműek mit láttok ezeken a teszteken?

Figyelt kérdés
Nekem már golyózik a szemem tőlük..Most pozitív még vagy már nem? Ovutesztek. Légyszi akiknek jó a szeme, segítsen!

2014. jún. 12. 19:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Igen bár kitudja hogy kiszabadul-e mindenesetre legyetek együtt. Én ilyen tály 2 naponta voltam együtt a párommal pont ilyenek miatt. Hajrá!!
2014. jún. 12. 19:40
 12/23 anonim ***** válasza:
Tájt bocs telefonról irok!!Jó mókázást az estére ;) :)
2014. jún. 12. 19:41
 13/23 A kérdező kommentje:

tegnap este voltunk, akkor lehet érdemes újra holnap (a ma helyett)??mert ha ez most még pozi akkor holnap lesz a tényleges peteérés.

ajj nem tudom már mikorra időzítsünk..sok hónapja mindig lemaradtunk róla szerettem volna most jól időzíteni, direkt figyeltünk arra is, hogy 3 napig "gyűjtöttük a katonákat" előtte

2014. jún. 12. 19:43
 14/23 anonim ***** válasza:
Nyugi a katonák 4 napig is levannak bent szóval a mai napon pihenjetek és holnap hajrá. Nyugi ne görcsölj rá!! Én is ilyen voltam 1.5 évet vártunk rá és pont akkor jött amikor nem számolgattam nem tesztelgettem csak 2 naponta együtt voltunk és kívántuk is egymást nem volt semmi kényszer benne!!!
2014. jún. 12. 20:05
 15/23 anonim ***** válasza:

én mindkétszer mikor használtam ezt a tesztet össze is jött a baba elsőre. Mikor láttam, hogy kezd pozitív lenni akkor voltunk együtt és 1-2naponta.

A második gyereknél viszont az első együttlét után apa kórházba került, és a hónapban 1sex volt- de ebből is meg tudott foganni a fiunk. :))

Ne számolgass, tesztelgesss, mostmár csak a párodra figyelj, légy szexi és szerssétek egymást!!

2014. jún. 12. 20:34
 16/23 A kérdező kommentje:

azzal nincsen probléma, csak nem szerettem volna azt se hogy túl gyakran legyünk együtt. ezért gondoltam, ha tegnap együtt tudtunk lenni, akkor elég lesz még a holnap a pé érdekében, a többi meg örömködés úgyis:-)

az első babánk pozi ovusnapon fogant, mert másnap nekem el kellett utaznom, szval akkor esély van:-)

2014. jún. 12. 20:46
 17/23 A kérdező kommentje:
Várok még véleményeket!:-)
2014. jún. 13. 11:10
 18/23 A kérdező kommentje:
sikerült, összejött a baba!
2014. jún. 24. 14:08
 19/23 anonim ***** válasza:
GRATULÁLOK!!!!!
2014. jún. 26. 21:54
 20/23 A kérdező kommentje:
köszi szépen:-))
2014. jún. 26. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!