Sasszeműek mit láttok ezeken a teszteken?
tegnap este voltunk, akkor lehet érdemes újra holnap (a ma helyett)??mert ha ez most még pozi akkor holnap lesz a tényleges peteérés.
ajj nem tudom már mikorra időzítsünk..sok hónapja mindig lemaradtunk róla szerettem volna most jól időzíteni, direkt figyeltünk arra is, hogy 3 napig "gyűjtöttük a katonákat" előtte
én mindkétszer mikor használtam ezt a tesztet össze is jött a baba elsőre. Mikor láttam, hogy kezd pozitív lenni akkor voltunk együtt és 1-2naponta.
A második gyereknél viszont az első együttlét után apa kórházba került, és a hónapban 1sex volt- de ebből is meg tudott foganni a fiunk. :))
Ne számolgass, tesztelgesss, mostmár csak a párodra figyelj, légy szexi és szerssétek egymást!!
azzal nincsen probléma, csak nem szerettem volna azt se hogy túl gyakran legyünk együtt. ezért gondoltam, ha tegnap együtt tudtunk lenni, akkor elég lesz még a holnap a pé érdekében, a többi meg örömködés úgyis:-)
az első babánk pozi ovusnapon fogant, mert másnap nekem el kellett utaznom, szval akkor esély van:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!