5hetes terhes vagyok. Mennyire természetes, hogy már nem fáj a cicim?
Nem akarlak megijeszteni, de nekem ezzel kapcsolatban rossz tapasztalataim vannak. Én a vetélés előtti héten éreztem, hogy már nem fáj a cicim, és megváltozott a tapintása (puhább lett)is. De görcsölni és barnázni is kezdtem, nálad ezek a tünetek nincsenek, úgyhogy ne aggódj! Ha felszívódik sztem nincs teendő, csak a vetélésnél!
DE! Minden ember más, van akinek 5 hetesen még egyéltalán nincs semmi tünete a mensi elmaradásán kívül!!!
Próbáld elfoglalni magad, ne ezen rágódni!(tudom h nagyon nehéz)
Minden rendben lesz! Kapcsolódj ki, pihenj, olvass, tévézz, egyél sok gyümölcsöt!!! Szorítok!!!!
Az első válaszoló vok. A görcsölgetés normális, nyúlnak a méhszalagok! A hCG mennyisége 2 naponta duplázódik a normálisan fejlődő terhességnél. Megnyugtatásképpen csinálhatsz majd egy tesztet pár nap múlva, és jó esetben nagyon erős csíkot látsz majd. (ha megszakad a terhesség kb. 2-3 hétig látszik még a csík, de egyre halványabban)
NE IZGULJ! Jó neked, h már sikerült :)Vasárnap én is csinálok egy tesztet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!