Segíthet ez a torna?
Aviva tornát szeretnék,csinálni,sok jót hallottam róla(petevezeték elzáródás,meddőség,vetélés...stb)
Van aki csinálta már?Esetleg sikerélmények?:)Milyenek a gyakorlatok,valahol meg tudom nézni?
Hat én csináltam, es nálam aztán volt minden: vetélés, kétoldali petevezetek elzarodas, később ismeretlen eredetű meddőség, 5 év babára-varas. nekem nem segített, petevezetekműtét lett a vége, meg sok más.
Biztosan van benne valami, de nekem nem segített
Van egy könyv, de érdemesebb egy tanfolyamot keresni, ahol megtanulhatod a helyes gyakorlatokat.
Sok sikert!
Nagy bajoknál biztos nem segít, hiszen pl. petevezeték elzáródást egy kis torna nem old fel, de pl. segítheti a ciklus rendezését, a peteérés elősegítését, erősíti a gátizmokat. letölthető a könyv, de azt mondják, hogy érdemesebb pér óra erejéig elmenni az órűkra, hogy élőben mutassák meg pontosan a gyakorlatokat, mert ha valamit rosszul csinálsz, akkor nem hat vagy éppen rosszul hat.
Nézd csak, itt letölthető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!